CNN zabranio voditeljima alkohol za doček Nove godine nakon brojnih ispada u eteru

Novi šef CNN-a rekao je osoblju da voditelji u eteru neće moći piti tijekom izvještavanja s dočeka Nove godine, iako će voditelji Andy Cohen i Anderson Cooper biti izuzeti od zabrane.

Chris Licht, novi izvršni direktor kablovske mreže, rekao je zaposlenicima na sastanku ovog tjedna da konzumiranje alkohola pred kamerama šteti kredibilitetu CNN-a u očima gledatelja, navodi se u tekstu Varietyja koji se poziva na neimenovano osoblje CNN-a. Restrikcije dolaze nakon što su CNN-ovi zaposlenici poput Dona Lemona bili vidno pijani tijekom novogodišnjih svečanosti.

Lemonove ludorije donijele su mu popularnost na društvenim mrežama. Jedne godine probušio je uho uživo u eteru nakon što je otkucala ponoć, a tijekom drugog emitiranja pijani Lemon izjavio je da je “odrastao muškarac” koji “može podijeliti svoje mišljenje na televiziji i to izluđuje ljude”.

“Možete me poljubiti u stražnjicu, nije me briga. Baš me briga”, rekao je Lemon tada.

Prvi doček Nove godine u eri novog izvršnog direktora

Čini se da Andy Cohen, jedan od voditelja koji su izuzeti od zabrane, nije zadovoljan odlukom izvršnog direktora te je u svojoj emisiji u srijedu zvučao prkosno, obećavši da neće smanjiti konzumiranje alkohola na Times Squareu unatoč prijašnjim neugodnostima u novogodišnjoj noći.

“Samo želim da znate da ćemo Anderson i ja partijati jače nego što smo ikad prije partijali u novogodišnjoj noći!” rekao je energični Cohen gledateljima, dok su njegovi gosti aplaudirali s odobravanjem.

Cohen je u srijedu pustio isječak prethodne novogodišnje emisije u kojoj svojoj trezvenosti govori: “Sayonara, gubitniče.” Komentar je zapravo bio dio Cohenovog govora protiv tadašnjeg gradonačelnika New Yorka Billa de Blasia. Voditelj je kasnije rekao da se “ne sjeća” svog govora o De Blasiu.

Ovogodišnji doček Nove godine bit će prvi u eri novog izvršnog direktora, koja je započela početkom ove godine, nakon odlaska njegovog prethodnika Jeffa Zuckera.

The post CNN zabranio voditeljima alkohol za doček Nove godine nakon brojnih ispada u eteru appeared first on Kameleon M&M.

Powered by www.Srebrenik.net

Pogledaj i ovo

Gromeks - Teravija 2 - Zgrada Srebrenik

Kako ne dobiti stan u Srebreniku – Intervju

O problemima sa vlasništvom nad stanovima nakon stečaja firme Gromeks pisali smo prije godinu i …

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …