Članske kartice Silver Kings-a za 2017. godinu

Škola sporta Silver Kings će u narednom periodu pustiti u prodaju 100 članskih kartica po cijeni od 20 KM.

Sva prikupljena sredstva će se uplatiti na žiro račun i usmjeriti na troškove organizacije trenažnog procesa i utakmica za 6 selekcija ovog sportskog kolektiva.

“Povećan broj selekcija i veći broj treninga uzrokuju veće finansijske troškove tako da ćemo pokušati realizovati i ovaj projekat. Sve je na dobrovoljnoj bazi i svi koji budu htjeli pomoći to mogu i žiralnom donacijom na račun 154 360 200 262 2554 (Intesa San Paolo Bank)”.

Naredni projekti u organizaciji Silver Kingsa su Liga mladih RKS Tuzla gdje očekuju visok plasman, organizacija tradicionalnog međunarodnog turnira “Silver Ball 2017, učešće muške i ženske selekcije na turniru u Brčkom, učešće ženske selekcije na tri turnira u Tesliću, Srebreniku i Brčkom koji se organizuje posredstvom Ambasade USA i UG Start Tuzla kao i brojni drugi…

Svima koji budu kupili člansku karticu ŠS Silver Kings će se javno zahvaliti.

Pogledaj i ovo

Promocija knjige za inžinjere – Matematika 1 – zbirka zadataka

Knjiga Matematika I je dugogodišnji projekat autora: Selmir Karić, Kristina Nurkanović i Sead Rešić. Knjiga pokriva sva poglavlja Matematike I. Svi zadaci su detaljno uređeni, svaka oblast ima teorijski uvod. Namijenjena je za izučavanje Matematike na tehničkim fakultetima, a preporuka je i za svakog studenta, učenika, nastavnika i profesora.

Rezultati lokalnih izbora u Srebreniku – gradonačelnik je ostao isti, kao i problemi koje imamo u Srebreniku

Nihad Omerović je ostao gradonačelnikom Srebrenika u sljedeće 4 godine. Čestitam na osvojenom mjestu gradonačelnika, nadam se kao i većina onih koji su dali glas gosp. Omeroviću da će raditi kao što je radio zadnjih mjeseci na otklanjanju problema koji su evidentni na svakom koraku u Srebreniku.