Srebrenik.NET / Članci, fotke i video / Silver Kingsi na izletu u SRCA Ajdinovići

Silver Kingsi na izletu u SRCA Ajdinovići

U subotu 21.05.2016. godine ekspedicija od oko 50 članova Škole sporta Silver Kings je organizovano posjetila novootvoreni kompleks SRCA Ajdinovići.

Otprilike 100 km od Srebrenika u blizini Nišićke visoravni i na oko 1000 metara nadmorske visine u okruženju borovine smještena je ova zanimljiva vazdušna banja.

Novoizgrađeni hotel raspolaže sa 24 sobe (94 ležaja) a u sklopu hotela nalazi se i restoran domaće kuhinje.

Tereni za tenis, košarku, nogomet, odbojku, bazeni za djecu i odrasle, četverotočkaši, paintball, dječije igraonice, fitness klub su opremljene najsavremenijim pomagalima tako da je aktivni odmor zagarantovan.

Oni koji vole životinje iznenadit će se količinom različitih životinjskih vrsta i možemo slobodno reći da je u sklopu kompleksa i mini zoološki vrt. Jahanje konja je također omogućeno svima koji to žele uz maksimalnu bezbijednost koje pruza veoma ljubazno osoblje SRCA Ajdinovići.

Ulaskom u kompleks i plaćanjem dnevne karte pored ovih nabrojanih aktivnosti omogućena je neograničena konzumacija hrane i pića (All inclusive) i to samo uz cijenu od 40 KM za odrasle a za djecu od 3-15 godina 20 KM.