Srebrenik.NET / Članci, fotke i video / Nove međunarodne pobjede Kings, kadeti treći na Božićnom turniru

Nove međunarodne pobjede Kings, kadeti treći na Božićnom turniru

Upravo je završen Međunarodni Božićni turnir u Vinkovcima u košarci zaete. Ekipa Silver Kingsa osvojila je treće mjesto i pokazalo se da nam je nedostajao Ahmičević za osvjanje turnira.

U prvom meču sastale su se ŠK Sedam iz Đakova i ŠS Silver Kings. Đakovčani bolje otvaraju igru i presing igrom na neki način nameću svoj ritam koji drže tokom tri četvrtine. U zadnjoj četvrtini Kingsi uspijevaju prići i prijete preokretom ali peta lična odličnog Adnana Bećirovića nam pravi nedostatak pod košem za pobjedu. Konačni rezultat je bio 59-50 za Đakovo.

U drugom susretu pobjedu je odnijeo KK Međimurje iz Čakovca nad domaćim Vinkovcima.

Treća utakmica je bila poslastica za mnogobrojnu publiki u Košarkaškom domu “Lenije” Vinkovci jer su snage odmerili predpioniri (2000. godište i mlađi) Silver Kingsa i Vinkovaca. Nakon rovovske borbe pobjedu nose naši momci rezultatom 24-18 . Ovo im je ujedno i prva međunarodna pobjeda kojom su najavili visoke domete a oduševljena publika ih je pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Naši kadeti su u borbi za treće mjesto pobijedili Vinkovce rezultatom 61-51 a u ovoj utakmici naš najkorisniji igrač Bećirović je pružio partiju života jer je nakon statističke obrade imao nevjerovatan indeks učinkovitosti od 45 ! U finalnoj utakmici tijesnu pobjedu nosi Međimurje rezultatom 63-62 nad ekipom “Sedam” iz Đakova.

Moramo se zahvaliti roditeljima na današnjoj podršci sa tribina, rukovodstvu Bazena “Lenije” koji su ugostili naše predpionire i naravno KK Vinkovcima na pozivu.

Ostavi komentar