Srebrenik.NET / Članci, fotke i video / Gradska hronika / Na Trgu slobode svečano otvoren novogodišnji bazar Zimska čarolija

Na Trgu slobode svečano otvoren novogodišnji bazar Zimska čarolija

Riječ je o manifestaciji koju uspješno organizuju Opšte udruženje samostalnih obrtnika, Grad Tuzla, te gradska javna preduzeća i ustanove. U revijalnom dijelu programa učestvovali su Ekrem Hažić Soso, Jasmin Malkočević, GKUD Bosna i Libero. Prisutnima se obratio gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović koji je ovom prilikom praznični bazar proglasio otvorenim.

“U sklopu ove manifestacije imat ćemo organizovanu Dječiju novu godinu kao i doček Nove 2018. godine, na otvorenom, za odrasle. Programski sadržaji se još uvijek popunjavaju. Nastojimo da popunimo sadržaj i da, prije svega djeci, uljepšamo zimski raspust koliko god je to moguće”, izjavio je gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović.

Zimska čarolija“ će trajati do 8. januara 2018. godine, a u sklopu ove manifestacije će biti obilježani katolički i pravoslavni Božić, Dječija nova godina i Centralna manifestacija doćeka 2018. godine.

Sponzor ovogodišnje manifestacije na Trgu Slobode je BH Telecom, čija akcija takođe nosi naziv “Zimska čarolija”. Učestvujte u novoj nagradnoj igri BH Telecoma i osvojite jednu od čak 24 vrijedne nagrade!Dovoljno je samo da pošaljete SMS poruku u definisanom formatu. Nagradna igra „Zimska čarolija uz BH Telecom!“ traje do 27.12.2017. godine.

 

The post Na Trgu slobode svečano otvoren novogodišnji bazar Zimska čarolija appeared first on Radio Srebrenik.

Powered by WPeMatico