Tvrđava Gradina Srebrenik

Ćiro na korak do otkaza

Ćiro Blažević razmišlja o ostavci na mjesto nogometnog izornika Bosne i Hercegovine jer se, kako je rekao, razočarao u potpredsjedniku nogometnog saveza Sulejmanu Čolakoviću, a koji bi na proljeće trebao postati i predsjednik

Sulejman Čolaković me je obmanuo i iznevjerio. Toliko sam razočaran da ne znam kako ću s njim surađivati. Definitivno je izgubio moje povjerenje’, kazao je Ćiro za 24info.

Ćiro je pojasnio i zašto je ogorčen na potpredsjednika Saveza  koji bi u martu trebao preuzeti predsjedničku funkciju.

‘Uoči sjednice Izvršnog odbora pitao sam svu trojicu članova Predsjedništva kakav je njihov stav po pitanju izbora glavnog tajnika. Odgovorili su mi da su jednoglasni i jedinstveni no kasnije se ispostavilo da me Čolaković obmanuo. Ne mogu vjerovati da se može služiti i takvim stvarima. Nakon toga čak je u pojedinim medijima komentirao kako se ja ne mogu miješati u izbor glavnog tajnika. Pa gdje to ima? Kada sam njega i naš nogomet spašavao od totalnog kraha tada mu nije smetalo što se miješam’, kazao je Blažević i dodao:

‘Ne znam kako ću uopće sarađivati s njim kada preuzme funkciju predsjednika Saveza. Toliko sam razočaran i ozbiljno razmišljam da mu kad postane predsjednik ponudim da nađe novog izbornika’.

Izvor: www.bih.net.ba

Pogledaj i ovo

Samir Adanalic Trener OFK Gradina

Intervju sa trenerom OFK Gradine – Samir Adenalić radi na tome da OFK Gradina bude stabilan prvoligaš

Naš je cilj da budemo u gornjem dijelu tabele. Mi smo nakon 6 godina druge lige konačno u Prvoj ligi Federacije i ovdje su ozbiljne ekipe iz Federacije i OFK Gradina će pokušati da kroz ovu godinu afirmiše i mlađe igrače a i da postanemo stabilan prvoligaš.

NAŠA SUGRAĐANKA: Selma Omerović novi trener ŽNK Iskra Bugojno

Selma Omerović novi je treneri ženskog nogometnog kluba Iskre iz Bugojna. Ona je u prethodnoj sezoni …

Komentariši