CIK zakazao prijevremene izbore: Početkom februara bira se gradonačelnik Srebrenika i načelnik Vogošće

Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine danas je na 102. sjednici, nakon razmatranja izvještaja o izvršenim provjerama nakon otklanjanja nedostataka, ovjerila koaliciju UjedinjeniSrebrenik,Vogošća, (NIP-NS-SDP) za učešće na prijevremenim izborima za gradonačelnika Grada Srebrenik i načelnika Općine Vogošća koji će se održati u nedjelju, 05.02.2023. godine.

U skladu sa Uputstvom o redoslijedu izbornih aktivnosti za održavanje prijevremenih izbora za gradonačelnika Grada Bihać, Tuzla, Srebrenik i Zvornik i načelnika Općine Bratunac i Vogošća rok ovjerenim političkim subjektima za prijavu kandidata za načelnika/gradonačelnika ističe 27.12.2022. godine u 16:00 sati.

Avaz

Objava CIK zakazao prijevremene izbore: Početkom februara bira se gradonačelnik Srebrenika i načelnik Vogošće pojavila se prvi puta na Radio Srebrenik.

Powered by www.Srebrenik.net

Pogledaj i ovo

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …

Servisne informacije za 12.10.2023.

PU SREBRENIK – protekla 24 sata na području Srebrenika bila su potpuno mirna, po pitanju krivičnih djelqa i narušavanja javnog reda i mira. Dogodila se jedna saobraćajnha nezgoda bez povrijeđenih lica. HITNA SLUŽBA – u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Srebrenik obavljena su 62 pregleda. Jedan pacijent je prevezen u UKC Tuzla na dalje pretrage, ostali […]