Britney Spears pozirala potpuno naga, fanovi zabrinuti za njeno psihičko stanje

Britney Spears je na Instagramu objavila fotografije na kojim pozira naga, zbog čega mnogi fanovi smatraju da ima problema s psihičkim zdravljem.

“Nekoliko fotografija koje su nastale kada sam posljednji put bila u Meksiku, prije nego što sam bila trudna. Zašto izgledam 10 godina mlađe kada sam na odmoru?” napisala je u opisu.

“Nemojte potcjenjivati moju sposobnost da se sama fotografišem uz pomoć selfie štapa. Ovo je bilo prije nego što sam bila trudna,” ponovo je napisala.

Podsjećamo, Britney Spears je i ranije objavljivala “škakljive” fotografije, ali njeni pratitelji smatraju da je sada otišla predaleko. Njen otac Jamie Spears je od 2008. godine imao starateljstvo nad njom i njenom imovinom.
Sud je ukinuo starateljstvo u novembru prošle godine, a pjevačica je tada navela da za nju počinje novi život i da želi uživati u slobodi.

“Ne govorim da bi se Britney trebala prestati fotografisati naga, ali mislim da je pretjerano objavljivati ih gotovo svakog dana,” navela je jedna korisnica Instagrama.

“Britney, volimo te, ali mislimo da je vrijeme da ponovo posjetiš psihologa,” dodala je druga.

“Očigledno je zašto je bila pod starateljstvom. Totalno je skrenula s uma. Znam da sam u manjini, ali sam ipak na strani njenog oca,” također je jedan od komentara.

The post Britney Spears pozirala potpuno naga, fanovi zabrinuti za njeno psihičko stanje appeared first on Kameleon M&M.

Powered by WPeMatico

Pogledaj i ovo

Pijani Brčak pozvao Hitnu pomoć na intervenciju pa im ukrao sanitet

Na području Brčkog noćas je zabilježen nesvakidašnji slučaj, kada je muškarac u alkoholiziranom stanju ukrao …

Hrana u BiH u odnosu na prošlu godinu skuplja za više od 20 posto

Cijene proizvoda i usluga koje se koriste za osobnu potrošnju u Bosni i Hercegovini mjerene …