Brajan Volš optužen za ubistvo supruge

Brajan je prvo uhapšen zbog ometanja istrage, jer je policajcima davao lažne iskaze o svom kretanju kritične noći.

Brajan Volš (Brian Walsh, 46), suprug nestale Ane (39), rođene Beograđanke i majke troje djece, optužen je danas za njeno ubistvo.

Ana Volš nestala je 1. januara ove godine, a Brajan je prvo uhapšen zbog ometanja istrage, jer je policajcima davao lažne iskaze o svom kretanju kritične noći.

Nalog za hapšenje zbog ubistva izdat je u utorak, a Volš bi se pred sudom u Kvinsu trebao naći u srijedu, javlja NBCD Boston.

Istraga koja je trajala danima omogućila je policiji da dobije nalog za hapšenje Volša, navode tamošnji mediji, a dodatni detalji istrage i dokazi koji potkrepljuju te optužbe će vjerovatno biti predstavljeni na suđenju, ali u ovom trenutku neće biti otkriveni.

Objava Brajan Volš optužen za ubistvo supruge pojavila se prvi puta na Radio Srebrenik.

Powered by www.Srebrenik.net

Pogledaj i ovo

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …

Servisne informacije za 12.10.2023.

PU SREBRENIK – protekla 24 sata na području Srebrenika bila su potpuno mirna, po pitanju krivičnih djelqa i narušavanja javnog reda i mira. Dogodila se jedna saobraćajnha nezgoda bez povrijeđenih lica. HITNA SLUŽBA – u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Srebrenik obavljena su 62 pregleda. Jedan pacijent je prevezen u UKC Tuzla na dalje pretrage, ostali […]