Horoskop i Sex

Ljubavni stil i strast horoskopskih znakova

Vas horoskopski znak otkriva Vas cjelokupni psiholoski profil. Boljim poznavanjem svog sadasnjeg ili potencijalnog partnera imate vece mogucnosti da uljepsate ljubavni i seksualni zivot…

Ovan

ZENA
Vrlo je temperamentna, eroticna i impulsivna. Privlace je ljubavne avanture, a u seksualnom odnosu voli da eksperimentise na razlicite nacine, ima potrebu za dominacijom.

MUSKARAC
Vrlo izdrzljiv i potentan – sirokog seksualnog apetita. Kod njega dominira strast, ali i impulsivnost, tako da ljubavni vatromet moze biti ucestao, ali i munjevit- kratkotrajan.

Ljubavni stil
Uvijek diktirate tempo, kako u krevetu, tako i van njega! Tacno znate sta zelite i sta Vam pricinjava zadovoljstvo u ljubavnom odnosu, kao i sta Vas dovodi do uzbudjenja; skloni ste i pretjerivanju. Za Vas su ljubav i seks dvije odvojene kategorije. Vrlo ste zahtjevni, uzbudjuje Vas aktivna predigra i uzivate u svakom djelicu svog i partnerovog tijela.

Polozaj
To mora biti neka poza koja Vas stavlja u dominantan polozaj: partner je na ledjima, a Vi ste ga opkoracili i spustili se na koljena; polozaj u kome mozete da kontrolisete pokrete i ritam.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, usi i vrat.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: dodiri, akcija, strast, neciji provokativan ili erotski- slobodan izgled.

Bik

ZENA
Vrlo je strastvena i romanticna, a da bi ostvarila ljubavno- seksualni vrhunac mora biti potpuno oslobodjena svih predrasuda. Uziva u obilju dobrih uslova, strasti i vrelih emocija koje se izrazavaju na direktan nacin.

MUSKARAC
On je dobar i potenatan ljubavnik, umije da bude vrlo privlacan i uzbudljiv. Djeluje seksi i romanticno, a svoju partnerku obasipa razlicitim njeznostima. Medjutim, sklon je odredjenoj vrsti seksualnih pretjerivanja- neumjerenosti.

Ljubavni stil
Izuzetno ste vjesti u ljubavnom i seksualnom zavodjenju, sjajno pronalazite nacin da partnerove ruke i usne uvijek postavite na pravo mjesto, tj. stil: stavi pravu stvar na pravo mjesto. Uzivate u duzoj predigri, odnosno u potpunosti i silovito se prepustate zadovoljstvu ljubavnog odnosa. Dodiri i strastveni i dugi poljupci Vas narocito uzbudjuju.

Polozaj
Vi ste u nekoj pozi na ledjima (zene), a partner Vas je opkoracio, dok za muskarce vazi obrnuta poza (partnerka je na ledjima). Preferirate pozu klecanja, mada su kod Vas dozvoljene sve poze koje Vam pricinjavaju maksimalan uzitak.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, potiljak i vrat.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: dodiri, neciji provokativni ili erotski izgled, zabranjeno voce.

Blizanci

ZENA
Neumorno traga za svojim kosmickim blizancem tj. za srodnom dusom koja treba da joj pruzi intelektualno, seksualno i saznajno potkrepljenje. Pri tome je vrlo sarmantna, duhovita, zabavna, radoznala i nestasna.

MUSKARAC
Vrlo leprsav, aktivan, radoznao i na prvi pogled neuhvatljiv. Ima raznovrsne seksualne i erotske fantazije, a nekima od njih djeluje zbunjujuce na svoju partnerku- ostvarice onoliko koliko mu partnerka bude dozvolila.

Ljubavni stil
Obozava ljubavno- seksualnu avanturu ili da se tako osjeca prilikom cina vodjenja ljubavi. Uzbudjuju Vas glas, pojava, usne- svaki detalj koji u Vasoj glavi uzburkava misli i stvara novu seksualnu fantaziju. Imate potrebu da: cujete, vidite, pomirisete, liznete, okusite, probate sve sto spada u seksualna zadovoljstva.

Polozaj
Neka od poza da lezite na strani ili na boku, licem uz lice, kao i uz veliku aktivnost nogu i ruku uz raznovrsne akrobatske poze.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, narocito dio od malog prsta na ruci do lakta.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: prica, boja glasa, pokreti i razliciti detalji.

Rak

ZENA
To je romanticna ljubavnica koja sve bazira na svojim dubokim osjecanjima, povremeno cudljiva, ali emotivno umilna i njezna. Prepusta se ljubavno- seksualnom vihoru tek kada osjeti da je maZENA paZENA i voljena. Jake emocije pothranjuju njene bogate seksualne fantazije i snove.

MUSKARAC
Umije da Vas zavede svojim cestim izrazima emocija, beskrajnim njeznostima i vrlo je romantican. Sklon je mastanju i umije da emotivno udovolji i seksualno zadovolji svoju partnerku na razlicite nacine.

Ljubavni stil
Obozava obilje njeznosti i dugu mastovitu predigru koja razbuktava vrele strasti. Ljubavno- seksualni vrhunac je za njih cin predaje, potrebno je da osjete potpuno povjerenje koje ih vodi ka emotivnom vezivanju. Govor ociju, njezni i dugi poljupci, mazenje i dodiri su njihove slabosti. Svaki dio tijela je njihova senzitivna tacka ali samo pod udarom jakih emocija, jer samo osjecanja vode ka strastima.

Polozaj
Vas partner je u sjedecem polozaju, siroko razmaknutih nogu, a Vi se nalazite u njegovom krilu (za zene, a za muskarce obrnuti polozaj), licem prema licu, uz njezne i duge poljupce, kao i dodire. Zatim polozaj na ledjima i na strani (boku) koji Vam dozvoljava bliski kontakt i mnoge izraze njeznosti.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, narocito grudi, bradavice i stomak.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: njeznosti, topli pogledi, boja glasa, pokreti i strastveni poljupci.

Lav

ZENA
Ona je romanticna heroina, energicna i vrlo temperamentna- po potrebi umije da bude i vrlo njezna. Vrela krv struji njenim venama, ali u odredjenoj pozi umije da ostavi i suprotan efekat. Kada se razbuktaju njene strasti prema partneru je vrlo zahtjevna, senzualna i velikodusna ljubavnica.

MUSKARAC
On je uvijek maco tip ili Vitez Lavljeg srca- ljubav je njegova velika strast! Zeli u svemu da bude najbolji- to je njegova preokupacija. Pri tome je vrlo ponosan, strastven, romantican i velikodusan ljubavnik. Svoju partnerku sarmira i zavodi u svakom pogledu, voli da dominira, ali takodje dobro brine i stiti svoju ljubavnicu.

Ljubavni stil
Na direktan nacin i strastveno izrazavaju svoja osjecanja, uzbudjuje ih dodir, pogled, provokativni izgled ili ponasanje. Seksualni apetit im je vrlo naglasen, prilicno su izdrzljivi i zahtjevni. U ljubavno- seksualnom cinu naizmjenicno se smjenjuju energicnost i obilje njeznosti. Veoma su potentni i lako je zapaliti njihove strasti, pri cemu tacno razdvajuju emocije od seksualnih poriva.

Polozaj
Onaj u kome sjedite naspram svog partnera, sto Vam zatim dozvoljava razlicite varijacije sjedecih poza. Narocito Vas uzbudjuju razlicite poze u kojima mozete da ostvarite seksualnu dominaciju nad partnerom.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, narocito kicma, bedra i prepone.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: vatreni pogledi, iskre koje proizilaze iz necije boje glasa ili pokreta, kao i strastveni poljupci.

Djevica

ZENA
Na prvi pogled je vrlo stroga, dobro opskrbljena svim mogucim manirima ponasanja. Naravno, iza te dobro uvjezbane poze krije se dostojanstvena i emotivna priroda. Ali, do njenih tananih emocija i strasti oslobodjenih teskih stega, stize se samo uz beskrajno strpljenje, neprekidno dokazivanje i bezrezervnu ljubav.

MUSKARAC
Djeluje rezervisano i ugladjeno, naravno sve u pokusaju da dobro kontrolise svoja osjecanja i strasti. Ipak, moguce ga je izbaciti iz te ustirkane poze, ukoliko partnerka pokazuje iskrena osjecanja, rafinirane strasti i visoki stil. Duhovnost mu je veoma vazna, ali ni on nije imun na napade vrelih strasti.

Ljubavni stil
Vrlo su zahtjevni- svaki detalj je vazan! Obozava osjecaj bliskosti i povjerenja, narocito ima potrebu da se nalazi na, odnosno da ostvari istu talasnu duzinu sa svojim partnerom. Stil i tehnika vodjenja ljubavi su jako vazni, ali uz obaveznu umjerenost u svemu- znaci, bez pretjerivanja.

Polozaj
Polozaj u kome sjedite partneru u krilu (za zene, a za muskarce obrnuto), dodiri ruku su jako vazni narocito po vratu i grudima. Neki od lezecih polozaja licem uz lice, kao i mogucnost da tacno vidite partnerove izraze lice.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, narocito stomak i dio od pupka na nize.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: necija boja glasa, gestikulacija ili mimika, cjelokupni izgled i pokreti.

Vaga

ZENA
Ona je sarmantna i ocaravajuca glumica, po potrebi neodoljiva i cedna. Uziva u igri zavodjenja i dobro poznaje razlicite ljubavne carolije za osvajanje partnera. Ima rafinirani ukus i lako se predaje ljubavnim izazovima i strastima. Vrlo je zahtjevna u svakom pogledu i ocekuje poseban tretman.

MUSKARAC
On je veliki romantik, neodoljivo ga privlace i uzbudjuju sve primarne zenske cari. Svojoj partnerki umije da priredi carobne i nezaboravne trenutke u skoro savrsenoj kombinaciji njeznosti, ljubavnog zanosa i seksualnog uzitka. Vrlo je sarmantan i vjesto koristi sve svoje prednosti prilikom ljubavnog udvaranja.

Ljubavni stil
Preferira otmene stilove, a odnos sa partnerom vodi direktno ka ljubavnom vatrometu, pri cemu umije dobro da kanalise svoju strast. Tezi potpunoj harmoniji duha i tijela, emocija i strasti ili potpunom jedinstvu u odnosu sa svojim ljubavnim partnerom.

Polozaj
Jedan od polozaja u kome ste Vi na ledjima, a Vas partner kleci (za zene, a za muskarce obrnuto). Narocito je vazna upotreba ekstremiteta i aktivni pokreti.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, narocito predio duz kicme, bedra, grudi i stomak.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: neciji izgled- utisak, razliciti izlivi njeznosti, topli pogledi, pokreti i strastveni poljupci.

Skropija

ZENA
Ona je kraljica transformacija od ljubavne zavodnice, neodoljive ili strastvene osvajacice, do njezne ljubavnice. Umije da bude veoma tajanstvena i provokativna, ali i emotivna. Kroz njene vene struji vrela krv, sto je cini izuzetno senzitivnom, a u ljubavno- seksualnom pogledu nedoljivom ili fatalnom. Umije da razdvoji ljubav i strasti, ali uvijek bira maksimum.

MUSKARAC
On je vrlo strastven, a ljubavno osvajanje je njegova glavna preokupacija. Ima potrebu da dominira u ljubavnom odnosu i ucinice skoro sve da Vas u potpunosti zadovolji ili u potpuno sludi svojim strastima. Cak i njegova tajanstvenost ili cudljivost umije da djeluje hipnoticki, jer lukavo i vjesto koristi sve ljubavne carolije. Pravi je majstor ljubavnog osvajanja, a svojoj partnerki pruza veliko zadovoljstvo tokom seksualnog cina; vrlo je potentan.

Ljubavni stil
Obozava razlicite izazove koji podizu nivo stasti i adrenalina. Potpuno se predaje ljubavnom vrhuncu tek kada osjeti da je u potpunosti osvojio, opcinio ili zadovoljio partnera. Posjeduje izuzetnu strast koju vjesto kanalise do zajednicke kulminacije. Sjajni su ljubavnici, ali i vrlo komplikovani.

Polozaj
Pretezno polozaj na ledjima, a Vas partner je u nekoj od poza iznad Vas (vazi za zene, dok je za muskarce obrnuto). Medjutim, preferira i odredjenu dozu egzibicionizma, tako da su skoro sve poze moguce, jer uzbudjenje, strast i inspiracija biraju odgovarajucu pozu.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, narocito unutrasnji dio butina, prepone, grudi, bradavice i stomak.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: provokacija razlicitih vidova, neciji izazovni izgled, topli pogledi, boja glasa, pokreti i strasni poljupci.

Strijelac

ZENA
Ona je vrlo temperamentna, impulsivna, izazovna i po potrebi provokativna. Tacno zna sta zeli od ljubavnog partnera i dobro razlikuje ljubav od strasti. U njenom ponasanju se nazire potreba za avanturistickim dozivljajima, dominacijom, uzbudjenjem i nesputavanjem. Veoma je originalna i na vrlo direktan nacin (cesto joj nedostaje osjecaj mjere) izrazava svoja osjecanja.

MUSKARAC
On je vrlo energican, u djelicu sekunde snalazljiv i vjest prilikom ljubavnog kontakta, udvaranja ili seksualnog odnosa. Uz izuzetan sarm koji posjeduje, umije da djeluje duhovito i zabavno- sve ono sto partnerku razoruzava pred njegovim osvajackim pohodom. Impulsivan je i vrlo direktno izrazava osjecanja, seksualne zelje ili aspiracije. Za njega ne postoji: ne ili ne mogu- on sve moze ako je ponesen osjecanjima ili strastima.

Ljubavni stil
Obozavaju slobodu u svakom pogledu- nesputanost. Njihov stil je originalan i direktan, u potpunosti se prepustaju ljubavno- seksualnom vihoru. Ponekad dkeluju neukrotivo ili divlje, sto dovodi do dodatnog zajednickog uzbudjenja. Uz napomenu, da ih klasicnost najmanje privlaci.

Polozaj
Neki od stojecih polozaja licem okrenutim prema partneru ili ledjima ka partneru. Posebno preferiraju odredjenu dozu neobicnosti ili originalnosti u ljubavnom cinu, kao i egzibicionizma.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, narocito prepone, unutrasnji dio butima, bokovi, donji dio ledja i stomak.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: razliciti izazovi, provokativan izgled, boja glasa, neciji stil i ponasanje ili pokreti, boja glasa i strasni poljupci.

Jarac
ZENA
Ima vrlo visoke kriterijume koje postavlja svom partneru, pri cemu i neprekidno povecava listu zahtjeva. Pri izrazavanju osjecanja djeluje principijalno, odmjereno i strogo- za sve postoje utvrdjena pravila. Medjutim, umije da bude i vrlo emotivna ili ranjiva, a tek nakon sto osjeti maksimalnu sigurnost i povjerenje izrazava svoja osjecanja i strasti.

MUSKARAC
On je pouzdan, izdrzljiv i beskrajno uporan u svojim namjerama. Potiskuje svoja osjecanja, ali uvijek gubi kontrolu kada pred sobom ima uzbudljivu partnerku koja u svom izrazavanju umjereno dozira emocije, strasti i prakticne sposobnosti. U ljubavno- seksualnom odnosu maksimalno je predan, vrlo zahtjevan i uspostavlja stroge kriterijume.

Ljubavni stil
Po svome stilu su vrlo konzervativni, preferiraju sve sto potkrijepljuje osjecaj intimnosti, sigurnosti, povjerenja. Uvijek na strpljiv i siguran nacin, oprobanim receptom dolazi do onoga sto zeli u ljubavno- seksualnom odnosu.

Polozaj
Nalazite se u nekome od klececih polozaja, a Vas partner ima aktivnu ulogu (za zene, a za muskarce obrnuto). Posebno preferirate klasicne poze, kao sto je polozaj na ledjima ili sa strane.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, narocito unutrasnja strana koljena, stopala, grudi i stomak.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: razliciti izlivi njeznosti, topli pogledi, boja glasa, pokreti i necije ponasanje.

Vodolija
ZENA
To je nesvakidasnja ili ocaravajuca ljubavnica kod koje su dobro izmjesana razlicita osjecanja, snaga intelekta, seksualni nagon i poriv za prijateljstvom. Umije da bude prava zavodnica koja mami svojom pojavom, sarmom i originalnim- nesputanim ponasanjem. Ponekad nije ni svjesna svoje eroticnosti, a ponekad je svaki detalj ili pokret tijela u sluzbi njenog ljubavnog osvajanja.

MUSKARAC
On je fascinatan kao pojava, ostavlja utisak svojim ponasanjem i pri tome je iznenadjujuce inventivan ljubavnik. Umije da Vas opcini svojim neobicnim idejama, kreativnim izrazavanjem, emotivnom sirinom i bogatim ljubavno- seksualnim fantazijama. On svoju partnerku nikada ne ostavlja ravnodusnom; ukoliko mu je stalo umije da je ucini izuzetno zadovoljnom u svakom pogledu.

Ljubavni stil
Obozava intelektualnu stimulaciju! Za njih seks predstavlja izuzetan spoj vrlo neobicnog intelekutalnog, emotivnog i erotskog iskustva. Stim sto je ta neobicnost vrlo rastegljiv pojam- preferiraju originalnost, nesputanost i odredjenu dozu (manju ili vecu, sto zavisi od tacke stimulacije, inspiracije ili uzbudjenja) egzibicionizma.

Polozaj
Neki od stojecih polozaja, licem uz lice ili ledjima okrenutim prema partneru. Poze koje Vam dozvoljavaju maksimalnu aktivnost, eksperimentisanje, akrobacije ili neuobicajenosti- sve zavisi od strastvenog zanosa i inspiracije.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, narocito clanci, unutrasnji dio butina, prepone, stopala, grudi i bradavice.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: razliciti izazovi, neciji provokativni izgled ili ponasanje, gestikulacija, boja glasa i pokreti.

Ribe

ZENA
Ona je romanticna heroina koja predstavlja sintezu maste i stvarnosti, osjecanja i strasti, jave i fantazije. Ljubav je njena duhovna hrana i u potpunosti se prepusta svojim osjecanjima, partneru i ljubavnom vihoru. Njena masta prevazilazi standardne okvire, a u kombinaciji sa ljubavnim impulsima i erotskim podsticajima to vodi ka ostvarenoj fantaziji ili ka fatalnosti. Veoma je predana i lako pada na izraze sentimentalnosti, njeznosti ili ljubavno zavodjenje.

MUSKARAC
On je izuzetno emotivan i posjeduje neodoljivi sarm- pravi Romeo. Njegova mastovitost i beskrajni izrazi njeznosti ce Vas vinuti u nebeske visine, umije emotivno da opcini i usreci svoju partnerku. Emocije i strasti uvijek su neraskidivo isprepletene, lako se prepusta razlicitim uzicima, a najljepse ili najvece uzbudjenje osjeca u ljubavno- seksualnom odnosu. Vrlo su plemeniti, popustljivi i pazljivi ljubavnici.

Ljubavni stil
Obozava da djeluje stimulatino na svaki djelic tijela. Emotivni zanos koji osjecate oslobadja Vasa osjecanja, mastu i erotske fantazije. Vrhunac u ljubavno- seksualnom odnosu za Vas predstavlja iskorak u drugu vremensku dimenziju. Obilje njeznosti, poljupci i dodiri na Vas deluju vrlo stimulativno.

Polozaj
Jedan od uobicajenih i omiljenih polozaja je da lezite na boku, a partner je iza Vas, pri tome na sebi osjecate njegov dodir, glas, dah i svaku drugu mogucu stimulaciju (za zene, a za muskarce obrnuto). Uvijek moraju da postoje beskrajni izrazi njeznosti, poljupci i dodiri.

Erogene zone
Uz primarne seksualne zone, narocito stopala, tabani, listovi, clanci, gleznjevi, zatim grudi, bradavice i stomak.

Sugestija
Na seksualne fantazije Vas podsticu: najrazlicitiji izrazi njeznosti, topli pogledi, boja glasa, necija pojava i pokreti, kao i strastveni poljupci.

Ostavi komentar