Srebrenik.NET / Blog saradnika / Horoskop / Hefticni horoskop

Hefticni horoskop

27.10. – 02.11.

OVAN
Djelujete vrlo energicno i aktivno ucestvujete u razlicitim dogadjajima na poslovnoj sceni. Umijete da ostvarite korisne ciljeve i imate veliki uticaj na svoje saradnike. Dinamika poslovnih dogadjaja namece ubrzani tempo i zahtjeva sposobnost vjestog prilagodjavanja. Stalo Vam je da vecinu stvari drzite pod strogom kontrolom, kao odraz svog poslovnog stila i prestiza. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta ili nove ljubavne inspiracije. Emotivni zanos koji osjecate u Vama budi zelju za strasnim susretima. Zracite pozitivnom energijom, neko pobudjuje fluid i “ljubavnu iskru” u Vasim ocima. Ukoliko ste slobodni, ocekuje Vas “susret iznenadjenja” ili neciji poziv.

BIK
Imate utisak da se nalazite ispred drugih i samouvjereno odbacujete razlicite primjedbe koje nisu po Vasoj volji. Pretjerano insistiranje na licnim interesima skrece paznju okoline i stvara dodatne probleme u poslovnoj saradnji. Potrebne su Vam pouzdane informacije i necije posredovanje, kao dodatna garancija da biste ostvarili svoje poslovne vizije. Nema potrebe da vjerujete u srecu koja dolazi iznenada ili bez odobravanja Vase porodice. Emotivni zanos ponekad treba “kontrolisati”, obratite paznju na necije komentare. Skloni ste cestim promjenama u raspolozenju. Preuvelicavate svoje emotivne potrebe i cesto vrlo subjektivno ocjenjujete partnerovo ponasanje.

BLIZANCI
Djelujete aktivno na razlicitim stranama i umijete da prenesete stvaralacki impuls ili kreativnu energiju na svoju okolinu. Blic inteligencija ili sposobnost efikasnog prilagodjavanja, predstavljaju Vas glavni adut u poslovnim susretima. Umjesto da se nadmudrujete sa neistomisljenicima prilagodite svoj stil izrazavanja u odnosu na utvrdjena pravila i visoke profesionalne kriterijume. Vjerujete u svoje zavodnicke sposobnosti, ali ne zelite da se vezujete za prolazne vrijednosti. Potrebno Vam je necije prisustvo i emotivna naklonost, kao dodatni podsticaj za sire kreativno izrazavanje. Imate neobicne ideje i stalo Vam je da impresionirate blisku osobu u neobicnom i velikom stilu.

RAK
Pazljivo analizirate kompletnu situaciju na poslovnoj sceni sa razlicitih aspekata i procjenjujete svoje mogucnosti. Stalo Vam je da definisete prave profesionalne vrijednosti i da ostvarite svoje ciljeve. Obratite paznju na korisne informacije. Potrebno je da primjenjujete razlicite obrasce uspjesnog poslovanja, kao dodatnu garanciju i psiholosku sigurnost. Ukoliko Vas neko navodi na slobodnije emotivno izrazavanje, prihvatite dobar podsticaj. Odgovorite na nove emotivne signale ili na neciju ljubavnu poruku. Pokusavate da predvidite neciju reakciju, ali spontanost u izrazavanju osjecanja djeluje pozitivno na Vas odnos sa bliskom osobom. Oslonite se na svoja osjecanja.

LAV
Nalazite se u fazi kreativnog uspona i stalo Vam je da poboljsate svoj poslovni ili drustveni status. Osmislite dobar plan i mudro sacekajte na zavrsnu fazu u poslovnim pregovorima. Sve se svodi na precizno planiranje i na efikasnu primjenu uspjesnih formula. Vazno je imate dobru koncentraciju u poslovnim susretima. Emotivna inspiracija u Vama pobudjuje neobicne ideje, zracite pozitivnom energijom i umijete da osvojite neciju paznju. U kombinaciji izrazajne maste i zavodnickih sposobnosti, djelujete veoma privlacno na svoju okolinu. U skladu sa svojim emotivnim statusom ili afinitetima, odaberite i novu ljubavnu romansu.

DJEVICA
Suvise ste ponosni da progovorite o odredjenim problemima koji Vas sputavaju i na takav nacin nepotrebno otezavate svoj poslovni ili drustveni polozaj. Ukoliko Vam je stalo da ocuvate dobre poslovne veze i rejting, prihvatite mogucnost sporazumnog dogovora. Postoje utvrdjena pravila koja morate ispostovati u poslovnoj saradnji, postupite po svojoj savjesti. U ljubavnoj perspektivi, nema potrebe da se zavaravate velikim iluzijama i necijim obecanjima. Kao i do sada, sigurno je samo ono sto cvrsto “drzite u svojim rukama”. Emotivno se rasplinjavate ili suvise mastate o osobi koja Vam je “nedostupna”. Smirite svoje strasti i prihvatite realnu sliku u ljubavnom odnosu.

VAGA
Nalazite se u sjajnoj formi i imate zanimljive ideje. Po oprobanom receptu primjenjujete uspjesna pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Potreban Vam je dobar podsticaj ili neko ko bi Vas podrzao u odlucujucim situacijama. Vasa dobitna kombinacija, predstavlja spoj lijepih i korisnih stvari u razlicitim pravcima. U odnosu sa voljenom osobom, ponekad Vam nedostaje pocetni zanos ili dovoljno hrabrosti da izrazite svoje emotivne namjere. Kolebljivost moze da Vas navede na pogresan emotivni izbor. Ljubavna pravila se mijenjaju, dozvoljeno je sve ono sto vodi ka zajednickoj sreci i zadovoljstvu. Vas emotivni profil najcesce odredjuje Vase zelje ili mogucnosti.

ŠKORPIJA
Djelujete energicno pred svojom okolinom i pokusavate da uskladite razlicite poslovne interese. Stalo Vam je da sacuvate dobar poslovni rejting, ali ne pristajete na necije dodatno uslovljavanje. Potrebno je da odredite jasniju granicu izmedju svojih interesa i poslovnih standarda koje namece grupa saradnika. Ne zelite previse da analizirate svoj ljubavni zivot, ne dopada Vam se kada Vas neko sputava ili ogranicava na izbor. Psiholoski i emotivni pritisak kod Vas stvara suprotan efekat. U odnosu sa voljenom osobom postoje razlicite potrebe i interesovanja, ali stalo Vam je da premostite ljubavni nesklad i da ostvarite novu harmoniju.

STRIJELAC
Nalazite se u stvaralackoj fazi i zagovarate ubrzani poslovni ritam u svom okruzenju. Zarad velikih ambicija povremeno umijete da prekoracite osnovna pravila ili da energicno sprovedete svoju volju, bez prethodne konsultacije sa saradnicima. Ipak, zaostrena poslovna klima natjerace Vas da povucete nove poteze i da korigujete svoje propuste. U ljubavnom zivotu, uporno pokusavate da se nametnete kao autoritativna licnost pred svojim partnerom. Stalo Vam je da udjete u neciji “ljubavni trag”. Postoji osoba koja djeluje vrlo izazovno na Vase emotivno raspolozenje, ali Vi za sada morate da je trpite. Profiltrirajte svoje misli i osjecanja, prije nego sto donesete novu odluku.

JARAC
Angazovani ste na razlicitim stranama i budnim okom pratite nove dogadjaje na poslovnoj sceni. Potrebno je da postavite listu prioriteta u dogovoru sa saradnicima, kako biste racionalnije koristili svoje znanje ili energiju. Korisne informacije mogu da Vam olaksaju put do afirmacije i poslovnog uspjeha. Vazno je da plasirate svoje ideje na pravom mjestu. Ukoliko Vam je stalo do emotivnog zblizavanja ili pomirenja sa voljenom osobom, upotrijebite svoje skrivene adute. Zarad zajednicke srece, ucinite sve sto je potrebno da fascinirate blisku osobu. Nema razloga da odustajete od dobrih namjera, uzivajte u situacijama koje Vas emotivno zblizavaju.

VODOLIJA
Djelujete promisljeno u razlicitim situacijama, stalo Vam je da pridobijete necije povjerenje ili naklonost u poslovnim krugovima. Informacije sa kojima raspolazete ne predstavljaju pouzdane kriterijume, ali bez velikih izazova nema ni poslovne afirmacije. Vazno je da pravilno dozirate svoj stvaralacki impuls sa zajednickim interesima. Skloni ste cestim promjenama u ponasanju i raspolozenju, cini Vam se da neko indirektno “kontrolise” Vase kretanje. Prizeljkujete vecu emotivnu slobodu ili priliku da ostvarite svoje ljubavne namjere, ali dogadjaji ne idu u zeljenom pravcu. Tesko Vam je da uskladite svoj ljubavni ritam i afinitete u odnosu sa bliskom osobom.

RIBE
Osjecate dodatni priliv kreativne energije i ne mozete da se pomirite sa prosjecnim rezultatima. Dobijate podrsku u svojoj okolini i imponuje Vam saznanje, da saradnici imaju dovoljno povjerenja u Vase znanje ili profesionalne sposobnosti. Potrebno je da preuzmete odgovarajucu inicijativu, kako biste ostvarili svoje poslovne namjere. Ukoliko se Vasa osjecanja nalaze ispred glasa razuma, to predstavlja dobar predznak. Ucinite sve sto je potrebno, da uljepsate svoj intimni zivot i odnos sa bliskom osobom. Potrudite se da djelujete zanosno i privlacno u razlicitim prilikama. Ljubavni zanos u Vama budi novu energiju i neku skrivenu snagu.

Ostavi komentar