Srebrenik.NET / Blog saradnika / Horoskop / Hefticni horoskop

Hefticni horoskop

zodijak-znaci1

13.04. – 19.04.

Ovan
Stalo Vam je da u narednom periodu ostvarite neke nove ili perspektivnije kontakte na poslovnoj sceni. Da bi Vase ideje privukle paznju javnosti, potrebno je da ostavite dobar utisak u svakom pogledu. Od Vaseg ukupnog zalaganja i diplomatskog takta zavise konacni rezultati u poslovnim pregovorima. Vazno je da se pravilno nametnete ili da istaknete svoje sposobnosti. Djelujete zadovoljno u ljubavnom zivotu, pored Vas se nalazi osoba koja iskreno brine o Vasim emotivnim zeljama i potrebama. Ukoliko ste slobodni, ocekuju Vas razliciti pozivi na susret. Prijace Vam necije interesovanje i nova ljubavna romansa. Dobro ste raspolozeni kada postoje novi emotivni izazovi i pojacana dinamika u ljubavnim susretima.

Bik
Uznemireni ste zbog nekih novih dogadjaja na poslovnoj sceni i pokusavate da razrijesite jedan nesporazum u odnosu sa saradnicima. Ipak, nema razloga za paniku i ishitrenost. Potrebno je da sprovedete brzu, ali i promisljenu akciju kako biste definisali zajednicke interese i prioritete. Sposobnost dobre koncentracije i pravilne procjene uvecava Vasu sansu za uspjesnim rezultatima. Nema potrebe da gubite dragocjenu energiju, uporno pokusavate da promijenite partnerovo ponasanje ili da uticete na slijed dogadjaja koji ne zavise od Vase volje. Uvijek postoji “zlatna granica” izmedju ljubavnih zelja i realnih mogucnosti i to sa obje strane. Sacuvajte emotivnu bliskost sa dragom osobom.

Blizanci
Stalo Vam je da u narednom periodu unaprijedite svoj poslovni polozaj. Povremeno imate velike ambicije ili neskromna ocekivanja u susretu sa saradnicima. Zelite da profitirate u poslovima koji ne spadaju u Vasu osnovnu nadleznost. Vazno je da budete pravilno informisani o novim dogadjajima na poslovnoj sceni i da nudite parakticna rjesenja od zajednickog interesa. Umijete da djelujete leprsavo, pokusavate da uzivate u razlicitim situacijama ili da osjetite ljepsu stranu ljubavnog zivota. U svom euforicnom raspolozenju, zapostavljate neke porodicne obaveze ili jednu dragu osobu. Partner mozda nece imati dovoljno sluha za Vase nove izgovore, budite dosljedni u onome sto pricate ili obecavate.

Rak
Imate dovoljno stvaralacke energije i jaku volju, ali pazljivo razmislite o svojim interesnim ciljevima. Potrebno je da osmislite dobru poslovnu strategiju, koja ce Vam omoguciti da se uspjesno angazujete na razlicitim stranama. Sve se svodi na dobro planiranje i na pravilnu procjenu realnih mogucnosti. Nalazite se u fazi kreativnog uspona na poslovnoj ljestvici. Zadovoljstvo koje Vas prati u odnosu sa voljenom osobom predstavlja ljepsi dio stvarnosti, koji utice na Vase raspolozenja i na zanos. Emotivna inspiracija i masta su neiscrpne, ako se nalazite u pravom drustvu ili uz osobu koja u Vama podstice lijepe misli i “cudesnu energiju”. Sacuvajte emotivno-romansijerski pogled na svijet oko sebe.

Lav
Jasno Vam je da splet razlicitih okolnosti na poslovnoj sceni nalaze da prihvatite novu ulogu, koja zahtjeva bolje prilagodjavanje i djelimicno ogranicava Vas uticaj. Potrebni su Vam diplomatski maniri i sira kompromisna varijanta, kao uspjesna formula koja donosi dobitak. Dobro se snalazite u poslovnim situacijama koje mozete da prilagodite svojim mjerilima vrijednosti. Nema razloga da provocirate svoju ljubavnu srecu, potrebno je da ostvarite pozitivan efekat u svakom pogledu. Ukoliko postoji nova osoba koja privlaci Vasu emotivnu paznju, budite dovoljno diskretni u svom ponasanju. Pogresan potez ili ljubavni rizik, moze da Vam stvori niz dodatnih komplikacija.

Djevica
Suocavate se sa novim dilemama, neko od saradnika Vas nagovara da nastavite sa zapocetim poslovima i da se ne obazirete na razlicita upozorenja. Povremeno osjecate nedostatak volje ili koncentracije u obavljanju nekih rutinskih zadataka. Ne zelite da prekoracite svoja poslovna ovlascenja, stoga odlazete konacnu odluku. Nedostaje Vam emotivna podrska, ali ne dozvoljavate da neko mijenja Vase potrebe ili osnovne kriterijume. Partner cesto odsustvuje iz Vama nepoznatih razloga, tako da Vam uskracuje svoju emotivnu paznju. Potajno prizeljkujete, da se ostvari jedan romantican susret ili da osjetite novi impuls. Sve je moguce, kada se Vasa osjecanja i misli preklapaju.

Vaga
Djelujete vrlo angazovano na poslovnoj sceni i ne zelite da Vas neko usporava u planovima koje imate. Umjesto da favorizujete takmicarski odnos sa saradnicima, promijenite svoj stil ponasanja i nemojte ulaziti u finansijski ili u imovinski rizik. Udruzite svoje poslovne interese sa provjerenim timom, koji obecava uspjesnu i dugorocniju saradnju. Osjecate emotivni nemir, voljena osoba umije lahko da Vas podstakne na burnu reakciju ili na snazne izlive emocija i strasti. Vazno je da zajednicki odgovorite na sve ljubavne dileme. Ukoliko ste slobodni, neko ce Vas sarmirati svojom atraktivnom pojavom ili neobicnim stilom udvaranja. Ocekuju Vas nova i interesantna poznanstva.

Skorpija
Ocekujete da neko ozbiljno prihvati Vase poslovne ideje i smeta Vam osjecaj neravnopravnosti u odnosu sa saradnicima. Ipak budite dovoljno strpljivi, na zaobilazan nacin mozete da ostvarite povoljnije rezultate na razlicitim stranama. Uskoro Vas ocekuje neki vid zasluzene nagrade ili materijalna nadoknada, kao potvrda Vasih profesionalnih sposobnosti i uticaja. Partner pokusava da Vas oraspolozi na razlicite nacine i da ispuni Vasa ocekivanja. Emotivno razumijevanje i uzajamno dopunjavanje u ljubavnom odnosu, predstavlja pozitivan pomak u odnosu na neke prethodne dogadjaje koji su Vas zabrinjavali. Prihvatite dobar ljubavni podsticaj na osnovu svog unutrasnjeg glasa.

Strijelac
Jasno Vam je da imate sjajnu poslovnu priliku koju ne treba propustiti. Obnovite neke poslovne veze ili kontakte, pridruzite se timu saradnika za koje Vas vezuju slicne aspiracije i profesionalni interesi. Vazno je da se opredijelite za varijantu koja omogucava napredovanje na poslovnoj ljestvici. Budite pazljiviji sa ulaganjem novca i imovine. Imponuje Vam saznanje da se nalazite u centru paznje, razliciti susreti na Vas djeluju vrlo podsticajno. U ljubavnom zivotu dozivljavate novu radost i prija Vam bliskost u odnosu sa voljenom osobom. Ponekad i “male stvari” imaju “veliku car”, ako ih pravilno vrednujete i razmjenjujete sa bliskom osobom. Sacuvajte svoju emotivnu inspiraciju i “ljubavnu srecu”.

Jarac
Djelujete vrlo odlucno u svojim namjerama, saradnici imaju pozitivan uticaj na Vasu anagazovanost i na poslovnu procjenu. U situacijama kada su isprepleteni poslovni uspjjeh i emotivno zadovoljstvo, osecate psiholoski pritisak i dodatnu odgovornost. Slobodno prihvatite novi poslovni izazov, kao dobru priliku da testirate svoje sposobnosti u vise pravaca. Partner pokusava da rijesi zajednicke dileme i ocekuje Vasu emotivnu podrsku. Sve ima svoj pravi smisao, ako postoji zajednicki dogovor, skladni odnosi i dobra volja. Nemojte dozvoliti da neko sa strane narusava Vasu porodicnu harmoniju ili ljubavni odnos. Sacuvajte svoj svijet intime samo za bliske i drage osobe.

Vodolija
Djelujete vrlo ambiciozno i angazovani ste na razlicitim stranama, na srecu okolina Vas podstice na kreativno izrazavanje. U zavisnosti od licnog interesovanja ili motivacije, birate poslovnu varijantu koja donosi najbolje rezultate. Ipak, nemojte dozvoliti da u Vama prevlada neskromnost ili potreba da odlucujete o zajednickim interesima. Imate dobar predosjjecaj i zelite da ostvarite svoje ljubavne namere. Osjecate emotivnu inspiraciju i svijet oko sebe posmatrate, kao da se nalazite na “zlatnom vrhuncu” sretnih uticaja i dobrih mogucnosti. Ucinite sve sto je potrebno da osvojite neciju emotivnu paznju i da pridobijete iskrenu naklonost.

Ribe
Djelujete vrlo promisljeno u raznim situacijama, umijete da procijenite povoljnu priliku na poslovnoj sceni i da ostvarite svoje ciljeve. Sposobnost dobre koncentracije Vam omogucava da uspjesno zavrsavate poslove na razlicitim stranama. Ocekuje Vas zajednicki dobitak i mogucnost za uspjesnim kreiranjem ili prakticnim usmjeravanjem poslovnih planova. U ljubavnom zivotu prizeljkujete vise uzbudjenja i njeznosti u odnosu sa voljenom osobom. Potreban Vam je “mali podsticaj”, da biste osjetili veliki zanos, srecu ili emotivnu inspiraciju. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na neciju poruku ili udvaranje. Ocekuje Vas zadovoljstvo u novom drustvu. Oslonite se na svoj unutrasnji impuls.

Ostavi komentar