Srebrenik.NET / Blog saradnika / Horoskop / Hefticni horoskop

Hefticni horoskop

zodi0000

23.03. -29.03.

Ovan
Prihvatili ste dodatne obaveze i aktivnu ulogu u novim dogadjajima na poslovnoj sceni. Potrebno je da se pravilno informisete, prije nego sto jasno definisete svoje poslovne interese. Nema razloga da forsirate svoje ciljeve pred saradnicima, najbolje je da Vasi rezultati ilustruju znanje ili sposobnosti koje posjedujete. Ponekad Vam nedostaju strpljenje i odredjeni diplomatski maniri. Zaboravite na lazne obzire ili na strogi glas razuma u ljubavnom zivotu i slijedite svoja osjecanja. Nema potrebe da se povodite za dramskim zapletima u drustvu voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, spontano odgovorite na necije udvaranje ili na ljubavni poziv. Oslonite se na svoja osjecanja u skladu sa emotivnom inspiracijom koja Vas prati.

Bik
Stalo Vam je da se detaljno informisete o novim dogadjajima na poslovnoj sceni i da uticete na necije misljenje. Medjutim, taktika na kojoj insistirate ne donosi uvijek i pozitivne rezultate. Neko Vas dovodi pred svrseni cin i indirektno odbacuje Vase ideje. Izbjegavajte situacije za koje nemate dovoljno znanja, profesionalne umjesnosti ili prakticnog iskustva. Pokusavate da promijenite svoju ulogu u ljubavnom odnosu, za sada nemate veliki uticaj na partnerovo misljenje ili odluke. Suvise je rano da donosite ocjenu o ponasanju bliske osobe ili ozbiljan zakljucak o stvarima koje nisu po Vasoj volji. Ne dopada Vam se saznanje, da neko drugi bira ili odlucuje u Vase ime. Smirite svoje uzavrele strasti.

Blizanci
Djelujete afirmativno i imate sluha za savremene ideje, kojima mozete da unaprijedite svoj poslovni stil ili profesionalno izrazavanje. Nalazite se u sjajnoj prilici da zavrsite niz korisnih poslova, koji ce Vam donijeti psiholosko olaksanje i dobru materijalnu satisfakciju. Udruzite svoje poslovne interese sa provjerenim timom koji obecava uspjesnu i dugorocniju saradnju. Zbog emotivne nesigurnosti povremeno imate potrebu da provjeravate svog partnera. Pokusavate da utvrdite sve slicnosti koje postoje u emotivnom privlacenju i razlike koje Vas udaljavaju. Vazno je da zajednicki odgovorite na sve ljubavne dileme. Ukoliko ste slobodni, neko ce Vas sarmirati svojom atraktivnom pojavom ili neobicnim stilom udvaranja.

Rak
Uz svu azurnost i odgovornost koju izrazavate, ne mozete u potpunosti da udovoljite svim svojim saradnicima. Neko Vas nagovara da nastavite sa zapocetim poslovima i da se ne obazitere na propratne komentare ili na razlicita upozorenja. Povremeno osjecate nedostatak volje ili koncentracije u obavljanju nekih rutinskih zadataka. Djelujete uzdrzano i ne zelite da prekoracite svoja poslovna ovlascenja, stoga odlazete konacnu odluku. Cini Vam se da prolazite kroz novi “ljubavni suton”. Nedostaju Vam veci izlivi emocija i strasti u ljubavnom odnosu. Partner cesto odsustvuje iz Vama nepoznatih razloga, tako da Vam uskracuje svoju emotivnu paznju. Potajno prizeljkujete, da se ostvari jedan romantican susret ili Vasa “ljubavna vizija”.

Lav
Potrebna Vam je mudrost i dodatno strpljenje, pijre nego sto predstavite svoje poslovne planove pred saradnicima. Ne mozete da ignorisete neciji uticaj ili zahtjeve, bez obzira na drugacije stavove o zajednickim interesima. Ipak, veliki napor se na kraju isplati i u tome ce se pokazati Vasa poslovna umjesnost ili uspjeh. Potrudite se da bolje prilagodite svoje ponasanje u ljubavnom odnosu. Nema potrebe da kritikujete voljenu osobu ili da preuvelicavate necije mane. Mudro sacekajte, da partner prvi progovori ili da Vam povjeri svoje dileme. Nakon iskrenog razgovora i uzajamnog povjeravanja, mozete da donesete ispravniju odluku o buducim planovima.

Djevica
Razliciti stavovi ili drugacija poslovna orijentacija u odnosu sa saradnicima, djeluje kao otezavajuci faktor i to se odrazava na zajednicke dogovore i rezultate. Novi nesporazumi uticu na Vasu koncentraciju i profesionalnu angazovanost. Potrebni su Vam bolji uslovi kako biste ostvarili svoje ciljeve. Ne zelite da se povinujete pred necijim zahtjevom, bez razumnog i detaljnog objasnjenja. Djelujete zabrinuto u ljubavnom odnosu. Iznenadne promjene u partnerovom ponasanju ili veliki izlivi emocija u Vama pobudjuju i dodatnu sumnju. Pokusavate da shvatite, sta se desava sa voljenom osobom kada se ne nalazi u Vasoj blizini. Nemate kompletan uvid u necije ponasanje i ne zelite da prihvatite sporednu ulogu.

Vaga
Poslovna strategija koju sprovodite donosi samo djelimicne rezultate, sto Vam ne uliva narocito samopouzdanje pred saradnicima. Potrudite se da budite dovoljno promisljeni, pred osobom koja moze da Vas okarakterise na pogresan nacin ili da upotrijebi Vase izjave u svoju korist. Ponekad je tesko zakljuciti, ko i koliko dobija u poslovnoj saradnji. Ne dopada Vam se emotivno osporavanje, jer mnoge stvari koje cinite nisu po mjerilima ili po ukusu voljene osobe. U neformalnim susretima ne uspijevate da privucete neciju paznju, cak ni uz pomoc zavodnickog sarma i poznatih “ljubavnih trikova”. Imate potrebu da promijenite neki ustaljeni ritual u partnerskom odnosu ili da uticete na tok dogadjaja, zelite da uljepsate svoj intimni i ljubavni zivot.

Skorpija
U susretu sa saradnicima cesto provejava zajednicko nepovjerenje ili pritajeni sukobi zbog razlicitih poslovnih interesa. Neko Vas indirektno sputava da ostvarite svoje namjere, zbog toga trpite izvjesnu nepravdu ili gubitak. Nema potrebe da izgovarate pogresne rijeci pred saradnicima koje ne poznajete dovoljno, budite mudri i suzdrzani. Sacekajte na povoljniju priliku za uspjesnom akcijom. Potreban Vam je neko da Vas emotivno inspirise i dodatno oraspolozi. Od voljene osobe ocekujete vise paznje i njeznosti, nego sto dobijate. Ne krijete svoje razocarenje zbog nekih postupaka i zahtjevate detaljna objasnjenja. Ponekad treba pravilno dozirati emocije i razum, strast i mastu, i sve to u zavisnosti od okolnosti ili prilike u kojoj se nalazite.

Strijelac
Zadovoljni ste zbog novih informacije koje kruze na poslovnoj sceni, prepoznajete moguci dobitak ili potencijalni uspjeh. Stalo Vam je da djelujete ubjedljivo pred saradnicima koji sumnjaju u Vase profesionalne i organizatorske sposobnosti. Nemojte dozvoliti da zbog sitnih interesa napravite pocetni propust i izgubite necije povjerenje. Svaki potez dobro isplanirajte. Osjecate novi emotivni uzlet i zelite da ostvarite svoje namjere, bez obzira na povremeno nerazumijevanje svoje okoline. Partner ima drugaciju orijentaciju i djeluje nesigurno, ali vjeruje u Vase dobre namjere. Zadrzite samopouzdanje i optimizam. Ne mozete ocekivati da neko prihvati Vasu zivotnu viziju ili da uvazava Vase potrebe, ako ne dajete dobar primer.

Jarac
U skladu sa svojim perfekcionistickim zahtjevima djelujete zabrinuto zbog necijih komentara, ali prvi utisak umije lahko da zavara. Potrebno je da se vjesto prilagodite na razlicite uslove poslovanja i da ostanete dosljedni u svojim namjerama. Nemojte dozvoliti da Vam nedostaju optimizam i jaka volja. U susretu sa saradnicima upotrijebite svoje najjace adute. Imate utisak da partner olahko prelazi preko nekih vaznih dogadjaja. Ponekad razlicita vidjenja stvari ili dogadjaja mogu da uslove ljubavni razlaz, ali i da stvore novu priliku za emotivnim zblizavanjem. Uz blisku osobu sve moze da se ostvari i prevazidje na dobar nacin, neka Vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navedu na zajednicko ljubavno rjesenje.

Vodolija
Nove informacije i dogadjaji na poslovnoj sceni potvrdjuju Vasa ambiciozna ocekivanja. Djelujete vrlo zahtjevno i spremni ste da preuzmete vodecu ulogu pred saradnicima. Stalo Vam je da u poslovnim pregovorima tacno definisete zajednicke odnose, pravila ponasanja ili deobu interesa. Zelite da se izborite za sto bolje poslovno-finansijske interese i uslove. Vodite aktivan drustveni zivot i rado se pojavljujete na javnim mjestima. Prizeljkujete nove ili neobicne emotivne kontakte na razlicitim stranama. Ono sto drugima djeluje tesko ili nemoguce, za Vas predstavlja uigranu varijantu emotivnog potvrdjivanja. Ocekuju Vas prijatne promjene i novi dogadjaji u odnosu sa voljenom osobom.

Ribe
Nailazite na nerazumijevanje u svojoj okolini i imate utisak, da neko od saradnika ne cijeni dovoljno Vas napor i zalaganje. Ponekad treba prihvatiti teze okolnosti, kako biste eliminisali mogucnost ucjenjivanja ili poslovne kontakte koji ne zadovoljavaju Vase osnovne kriterijume. Vazno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju kroz rad ili stvaralastvo, kao i da se distancirate od osobe koja Vas dodatno opterecuje. U ljubavnom odnosu pokusavate pravilno da sagledate razlicite aspekte partnerovog ponasanja, ali ne pronalazite zadovoljavajuci odgovor. Nema potrebe da reagujete na osnovu prvog impulsa, vec sacekajte da se stisaju uzavrele strasti. Dobro rjesenje ili istinu je moguce sagledati, tek sa odredjene emotivne distance.


Ostavi komentar