Srebrenik.NETwork

Hefticni horoskop

Tvrđava Gradina Srebrenik

07.07. – 13.07.

OVAN
Djelujete vrlo ambiciozno i zahtjevno, tako da svima postaje jasno da ne zelite da neko remeti ili usporava Vase poslovne planove. Ulazete veliku energiju u razlicite ciljeve i ne dozvoljavate da neko kritikuje Vas nacin rada. Umjesto da favorizujete takmicarski odnos sa saradnicima, prilagodite svoj stil ponasanja i nemojte ulaziti u finansijski ili imovinski rizik. Neophodana Vam je porodicna harmonija i necije prisustvo, kako biste ostvarili bolju psiholosku ravnotezu i dodatni priliv kreativne energije. Voljena osoba umije lahko da Vas podstakne na pozitivnu reakciju, ili na snazne izlive emocija i na uzajamnu razmjenu strasti. Stalo Vam je da impresionirate jednu osobu na neobican nacin, vjesto smisljate novu ljubavnu taktiku.

BIK
Zaokupljeni ste razmisljanjem o novim poslovnim planovima ili nagomilanim obavezama koje Vas prate. Na zalost, ne mozete da se pohvalite dobrom komunikacijom u krugu poslovnih partnera. Ponekad morate da preuzmete odgovarajuci poslovni rizik u skladu sa zadatom situacijom i izazovom. Potrebno je da se opredijelite za korisne ciljeve, koji ce Vam omoguciti bolje profesionalne uslove. Cesto analizirate svoj ljubavni zivot i imate ustisak, da se polahko “udaljavate” od voljene osobe. Ne zelite da neko iznevjeri Vasa osjecanja ili da donesete nepromisljenu odluku o zajednickom zivotu. Stalo Vam je da ponovo osjetite partnerovu naklonost i uzajamno povjerenje. Potrebno Vam je novo i prikladnije rjesenje.

BLIZANCI
Djelujete vrlo ambiciozno i zelite da ostvarite niz poslovnih ciljeva na razlicitim nivoima. Dovoljno ste preduzimljivi, tako da saradnici imaju povjerenja u Vase profesionalne sposobnosti. Snalazljivost prilikom finansijskih transakcija, obecava dobar profit ili neki vid materijalnog dobitka. Zainteresovani ste za novu poslovnu ponudu koja podrazumijeva prosirenu saradnju. “Tajna” licnog uspjeha i intimne srece, prositice iz skladnog odnosa sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, ocekuje Vas “susret iznenadjenja” ili neciji poziv. Svojom pojavom umijete da skrenete primjetnu paznju i da unesete pozitivan nemir u okruzenje. Upotrijebite svoj sarm u skladu sa emotivnom prilikom i inspiracijom.

RAK
Sposobnost dobrog opazanja i sjajne koncentracije Vam pomaze da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Vazno je da podsticite kreativnost u idejama, ocekuje Vas zajednicki dobitak i mogucnost za obnavljanjem nekih poslovnih dogovora. U zavisnosti od licnog interesovanja ili motivacije, birate varijantu koja donosi najbolje razultate. U ljubavnom zivotu potreban Vam je “mali podsticaj”, da osjetite veliki emotivni zanos ili strast i inspiraciju u blizini voljene osobe. Na srecu, partner umije da ispuni Vasa ocekivanja. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na neciju poruku ili udvaranje. Ocekuje Vas novo emotivno zadovoljstvo i prijatno iskustvo u novom drustvu.

LAV
U skladu sa postavljenim prioritetima imate svoju viziju i ne zelite da prihvatite kompromisnu ponudu, na takav nacin nepotrebno otezavate svoj poslovni ili drustveni polozaj. Prihvatili ste previse obaveza koje pocinju da Vas zamaraju. Ukoliko Vam je stalo da sacuvate dobar poslovni rejting, udruzite svoje interese sa pouzdanim saradnicima i prihvatite neciji uticaj. U ljubavnom zivotu prizeljkujete vise iskrenosti i njeznosti, ali imate utisak da Vas neko zavarava velikim obecanjima ili pogresnom pricom. Iskustvo Vas opominje da napravite emotivnu distancu u odnosu na neke sumnjive situacije. Oslonite se na svoju intuiciju, dobar osjecaj Vas nece izneveriti.

DJEVICA
Stalo Vam je da ostvarite nove ili korisne ciljeve na razlicitim stranama. Vazno je da obnovite neke poslovne kontakte i da se prikljucite timu saradnika za koje Vas vezuju slicni profesionalni interesi i vizije. Opredijelite se za varijantu koja omogucava napredovanje na poslovnoj ljestvici na razlicitim nivoima i budite pazljiviji sa ulaganjem novca. Imponuju Vam necija paznja i komplimenti, novi susreti na Vas djeluju vrlo podsticajno. Dozivljavate novu emotivnu bliskost u odnosu sa voljenom osobom. Ponekad i “male stvari” imaju “veliku car”, ako ih pravilno vrednujete. Spontanost u izrazavanju osjecanja djeluje pozitivno na Vas ljubavni odnos.

VAGA
Djelujete pretenciozno i imate utisak da se nalazite pred ostvarenjem vaznih poslovnih ciljeva. Zbog losih poslovno-finansijskih procjena, ocekuje Vas privremena faza stagnacije i neke dodatne obaveze. Ipak, sve je moguce korigovati u skladu sa licnom motivacijom i zadatim uslovima. Zatrazite neciju intervenciju pri rjesavanju poslovnih, materijalnih ili imovinskih dilema. U privatnom zivotu cesto na vrlo subjektivan nacin procjenjujete partnerovo ponasanje, nema razloga da odbijate necije ohrabrenje i prisustvo. Ponekad se nalazite u “emotivnom uzletu” ili u svom cudesnom svijetu mastarenja. Vazno je da vjerujete u sebe ili u stvari koje Vas ispunjavaju ljubavnim zanosom i dodatnom inspiracijom.

SKORPIJA
Stalo Vam je da ostvarite nove poslovne kontakte i vazne ciljeve u pregovorima. Potrebno je da ostavite dobar utisak u susretu sa saradnicima. Od Vaseg zalaganja i diplomatskih manira zavise konacni rezultati. Vazno je da pravilno definisete zajednicke interese i da istaknete svoje profesionalne sposobnosti. Sve se svodi na dobru poslovnu procjenu i na uspjesno planiranje. Djelujete zadovoljno, pored Vas se nalazi osoba koja iskreno brine o Vasim emotivnim potrebama. Emotivna inspiracija je neiscrpna, ako postoji zajednicki fluid i dobra volja. Nemojte dozvoliti da neko sa strane narusava Vas svijet intime i licnu srecu. Ukoliko ste slobodni, prijace Vam nova ljubavna romansa.

STRIJELAC
Pokusavate da zaobidjete neka ustaljena pravila ili proceduru u poslovnim odnosima, ali problemi sa kojima se suocavate zahtijevaju dodatni napor i dobru koncentraciju. Nema potrebe da procjenjujete svoje profesionalne mogucnosti pred okolinom. Prepustite saradnicima da odlucuju o zajednickim interesima, narocito u situacijama koje prevazilaze Vase znanje ili prakticno iskustvo. Ukoliko Vam je stalo da uspostavite harmonican odnos sa voljenom osobom, ponekad morate upotrijebiti i “zrno mudrosti” ili neke “skrivene adute”. Dobra ljubavna strategija podrazumijeva spremnost da se prevazidju razlicita ogranicenja. Ljubavne greske se oprastaju, ako postoje iskrena osjecanja i uzajamna naklonost.

JARAC
Napravili ste dobru poslovnu procjenu, potrebno je da dokazete svoju profesionalnu umjesnost u ostvarivanju nekih prakticnih ciljeva od zajednickog interesa. Neko pokusava da Vam skrene paznju u pogresnom pravcu, nemojte dozvoliti da Vas opterecuju razni komentari. Ipak, zaostrena poslovna klima djeluje vrlo podsticajno u odlucujucim situacijama. Uporno pokusavate da se nametnete kao autoritativna licnost, pred osobom koja dobro poznaje Vasu cud, vrline ili “slabosti”. Djelujete tajanstveno i stalo Vam je da udjete u neciji ljubavni trag. Ne mozete lahko da odgonetnete partnerovo ponasanje i ne zelite da rizikujete u emotivnom odnosu. Oslonite se na svoja osjecanja.

VODOLIJA
Stalo Vam je da pridobijete necije povjerenje ili siru nakonost u poslovnim krugovima, stoga djelujete vrlo promisljeno i oprezno. Informacije sa kojima raspolazete ne predstavljaju garanciju za uspjeh, ali Vi imate dobar intuitivni signal koji Vas navodi na pravilno rjesenje. Jasno Vam je da se poslovna pravila ili okolnosti brzo mijenjaju, mudro ocekujete bolju priliku i svoju sansu. Imate utisak da Vas neko “kontrolise” ili emotivno provjerava, sto dodatno utice na Vase raspolozenje. Prizeljkujete vecu emotivnu slobodu ili priliku da ostvarite svoje namjere, ali trenutni dogadjaji ne idu uvek u zeljenom pravcu. Ne mozete lahko da promijenite neciju odluku ili da uticete na partnerovo ponasanje.

RIBE
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizickoj formi, Vasi saradnici ocekuju da djelujete vrlo uspjesno ili iznad prosjecnih mjerila. Imponuje Vam saznanje da okolina ima dovoljno povjerenja u Vase profesionalne sposobnosti. Dobra poslovna strategija i precizni potezi predstavljaju garanciju za dugorocniji uspjeh. Ipak, postoje situacije koje ne zavise od Vase volje. Prizeljkujete novi emotivni uzlet u razlicitim situacijama i ne odustajete od svojih planova. Ukoliko ste romanticno raspolozeni, to predstavlja dobar ljubavni predznak. Uljepsajte svoj ljubavni i intimni zivot, tako sto cete djelovati dovoljno zanosno i privlacno na voljenu osobu u skladu sa inspiracijom ili zajednickim potrebama.