Srebrenik.NETwork

Hefticni horoskop

Tvrđava Gradina Srebrenik

01.09. – 07.09.

OVAN
Aktivno ucestvujete u razlicitim dogadjajima na poslovnoj sceni, kako biste reagovali u najboljem momentu i poboljsali svoju poziciju u odnosu na ostale saradnike. Umijete da procijenite povoljnu situaciju i vjerujete u svoje znanje ili sposobnosti. Ipak, Vasa blic inteligencija i snalazljivost u nastupu pred saradnicima donosi samo kratkorocne efekte. Vazno je da upotrijebite prakticno iskustvo i da pravilno zastitite svoje poslovne interese. U odnosu sa voljenom osobom, ponekad nije lahko sagledati pravi uzrok koji dovodi do cestih razmirica ili sukoba. Bolje je da neke stvari mudro presutite, nego da zagovarate dijalog koji vodi ka ljubavnom rivalstvu ili raspirivanju “niskih” strasti. Preosjetljivo reagujete na razlicite sitnice, potrebno je da napravite emotivnu distancu.

BIK
Prati Vas osecaj neizvjesnosti u procjeni novih dogadjaja na poslovnoj sceni, ali potrebno je da aktivnjo ucestvujete u razlicitim pregovorima. Ne krijete da su Vasa ocekivanja velika, medjutim primjecujete da saradnici cesto mijenjaju svoje misljenje ili stavove. Oslonite se na svoj praktican duh i na sposobnost analitickog rasudjivanja. Iako Vas ljubavni odnos nije pretjerano idilican, to Vam nece smetati da se predstavite u pozitivnom svjetlu pred blizom okolinom. Ako smisljeno igrate na kartu “emotivnog rizika”, onda osmislite i neku “rezervnu varijantu”. Povremeno morate da koristite i neke svoje “skrivene adute” u drustvu bliske osobe.

BLIZANCI
Pokusavate da promijenite neka ustaljena pravila koja vladaju na poslovnoj sceni, ali primjecujete izvjesno negodovanje. Okolina nije zainteresovana da podrzi Vase savremene ideje o poslovanju. Neko od saradnika predstavlja glavnu smetnju, da u potpunosti realizujete svoje poslovno-finansijske namjere u razlicitim pravcima. Ipak, nemojte dozvoliti da to utice na Vase rasudjivanje ili na kreativno raspolozenje. Raduju Vas novi dogadjaji koji bitno mijenjaju Vas odnos sa voljenom osobom. Dovoljno ste snalazljivi da ostvarite razlicite emotivne kontakte i iskustva, ali ne volite da se nalazite na meti necijeg ispitivanja. Vazno je da uljepsate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj mjeri koja odgovara zajednickim afinitetima i potrebama.

RAK
Osjecate kreativnu inspiraciju i potrebu da prosirite svoje saznajne vidike. Razlicite poslovne prilike djeluju vrlo podsticajno i poucno, stoga usmjerite svoja interesovanja prema korisnim ciljevima. Vazno je da prilagodjavate svoj profesionalni stil i vrijednosne kriterijume prema zajednickim interesima. Kada se preklapaju Vasa dobra volja i stvaralacka energija, to donosi poseban efekat. Emotivni zanos u Vama budi nove ideje i podstice veliku radost, zelite da se oprobate u drugacijim situacijama. Umijete da zablistate u punom sjaju u necijem drustvu, potreban Vam je dobar podsticaj da izrazite svoje misli i osjecanja. Ljubavna harmonija pozitivno utice na Vase kompletno samopouzdanje i na veliki zanos.

LAV
U dostojanstvenom stilu i bez suvisnih pitanja prihvatite necije kritizersko misljenje ili komentare koji Vam se ne dopadaju. Ne mozete da pravite prelazne kompromise koji nisu u skladu sa Vasim moralnim nacelima, sada je kasno da korigujete svoje propuste ili da mijenjate poslovnu strategiju. Usmjerite svoju kreativnu energiju u korisnom pravcu i strpljivo sacekajte na odgovarajuce uslove. Svoja osjecanja ne mozete da podvedete pod neka “razumna mjerila”, ali to Vam nece smetati da ostvarite svoje ljubavne namjere. Vase ponasanje na najbolji nacin odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspolozenje koje osjecate u necijem prisustvu. Vazno je da sijledite svoj “unutrasnji glas” ili instinkt.

DJEVICA
U nekim iznenadnim dogadjajima ili u neobicnim situacijama na poslovnoj sceni, morate djelovati vrlo trezveno. U stanju rezignacije i pometnje, moguca je pogresna orijentacija ili da stvorite negativnu tenziju medju saradnicima. Ponekad postoje problemi koji zahtijevaju fazu kreativne inkubacije, prije nego ste se iskristalise dobra odluka i pozitivno rjesenje. U odnosu sa ljubavnim partnerom, ceste promjene u raspolozenju stvaraju dodatnu nervozu ili nesigurnost. Umijete da postavljate stroge kriterijume i nemate dovoljno razumijevanja za necije slabosti ili propuste u ponasanju. Dogadjaji iz Vaseg ljubavnog zivota ne treba da zaokupljaju paznju javnosti, budite diskretniji u svom ponasanju nego obicno.

VAGA
Podstaknuti ste necijom pricom o poslovnoj saradnji, privlaci Vas ideja o novim profesionalnim mogucnostima, razlicitim povlasticama ili drustvenom prestizu. Vase ideje se uklapaju u zajednicke interese, tako da Vam saradnici sa povjerenjem prepustaju “vodecu ulogu”. Na vrlo uspjesan ili efikasan nacin, mozete da zavrstite niz poslovnih dogovora na razlicitim stranama. Na Vase samopoudanje dodatno uticu pozitivni komentari i sjajan “utisak” o kome se govori. Ponekad partner umije da poremeti Vas emotivni ritam ili osnovno raspolozenje, ali Vi ne zelite da se pomirite sa sporednom ulogom. Na srecu, umijete da se orijentisete prema kreativnim sadrzajima i novim “izvorima radosti”.

ŠKORPIJA
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizickoj formi i imate vrlo ambiciozne poslovne planove. Uz odredjenu dozu mudrosti i sa dobro osmisljenim potezima, lahko mozete da ostvarite svoje poslovne namjere. Ne krijete da imate visoke zahtjeve u svakom pogledu. Dobra procjena poslovnih prilika uz organizovanost i preciznost, donose novi uspjeh. Stalo Vam je da odrzite romanticnu sliku u odnosu sa bliskom osobom. Ponekad Vasa emotivna inspiracija prevazilazi i necija skrivena mastanja. Uznemirenost koju cesto osjecate ne treba dozivljavati kao odraz “slabosti”, vec kao dodatni impuls. Djelujete spokojno, samo kada oko sebe vidite sretna i zadovoljna lica.

STRIJELAC
Djelujete vrlo energicno u situacijama kada branite svoje poslovne ciljeve i interese, ali nemate dovoljno koncentracije da se posvetite detaljnoj analizi dogadjaja. Postoje razlicite faze mogucnosti u poslovnim pregovorima. Vazno je da racionalno koristite svoju energiju i vrijeme. Nepotrebna rasprava i zadrzavanje na suvisnim detaljima mogu da Vas udalje od glavnih ciljeva. Nedostaje Vam dobar uvid u stvari kojima se bavi ljubavni partner, jer svako od Vas je zaokupljen svojim interesnim sferama i planovima. Komplimenti koje dobijate od nekog sa strane, navode Vas na pogresna ocekivanja. Na zalost, neko ne moze da Vam priusti zeljeni vrhunac u emotivnom ili strasnom kontaktu.

JARAC
Iznenadne promjene ili novi dogadjaji na poslovnoj sceni remete Vas svakodnevni ritam, ali u svom tipicnom maniru djelujete vrlo energicno i ne odustajete od zacrtanih ciljeva. Umijete da pronadjete zaobilazna i efikasna rjesenja. Vazno je da ispostujete zadate rokove i da pridobijete necije povjerenje. Entuzijazam sa kojim nastupate pred svojom okolinom, pokazace se od visestruke koristi. Zadovoljstvo i nova harmonija koja Vas prati u porodicnom zivotu ili u odnosu sa voljenom osobom, pozitivno se reflektuje na Vase ponasanje i izgled. U skladu sa svojim emotivnim afinitetima uzivajte u necijem bliskom drustvu, bez opterecenja o suvisnim “pravilima” ili predrasuda o zajednickoj sreci.

VODOLIJA
Stalo Vam je da budete zapazeni u poslovnim krugovima, stoga smisljeno isprobavate nove strateske poteze. Ali sve ima svoju cijenu ili razumnu granicu, do koje Vam je dozvoljeno da improvizujete sa svojim originalnim idejama. Pazljivije analizirajte svoje saradnike i prihvatite dobar savjet, vazno je da spojite ugodno sa nekim korisnim ili prakticnim rjesenjem. U ljubavnom zivotu uglavnom se upravljate prema svojim emotivnim impulsima i potrebama, desava se da birate pogresan trenutak da svom partneru ili osobi koja Vam se dopada saopstite neke vazne odluke. Partner sa primjetnim negodovanjem slusa Vase ideje. Potrebno je da pronadjete “skladniju formulu”, koja vodi ka emotivnom razumijevanju i zblizavanju.

RIBE
Zahvaljujuci dobroj vjestini pregovaranja i prilagodjavanja uspijevate da se uklopite u razlicite poslovne dogovore. Imate dobar predosjecaj kada treba da pokrenete vecu akciju i na osnovu svoje intuicije donosite ispravnu odluku. U dogovoru sa saradnicima na lak nacin mozete da ostvarite svoje interese. Prosirite svoja profesionalna interesovanja u razlicitim pravcima izrazavanja. Kada se Vasa osjecanja i razum nalaze u blagom raskoraku, onda su moguce i pogresne procjene u pogledu ljubavnog raspleta. Negativna tenzija koja postoji izmedju Vas i voljene osobe, treba da Vas pokrene na novi impuls i ljubavno zblizavanje. U svom tipicnom maniru, ucinite sve sto je potrebno da usrecite blisku osobu.