Biste li probali napitak za kojim ludi internet, mješavinu Pepsi i mlijeka ili ‘Pilk’?

Mješavina Pepsi i mlijeka; ‘Pilk’ ili ‘prljavi gazirani sok’; već je godinama popularno piće na internetu, a nedavno je; nakon reklame u kojem ga pije Lindsay Lohan; postalo i prava TikTok senzacija.

I dok ga jedni veličaju, a drugima ideja o miješanju ova dva napitka uopće nije privlačna, hashtagovi #milkandpepsi, #lindsaylohan i #pilk samo su na TikToku prikupili nevjerojatnih 40 miliona pregleda.

U većini se videa na TikToku korisnici snimaju dok u čašu mlijeka ulijevaju gaziranu Pepsi, a trenutno je popularna i blagdanska reklama s Lohan u kojoj ona svoj ‘Pilk’ ispija ispred okićenog božićnog drvca.”Ako Lindsay Lohan to pije, pijem i ja!”, piše američka influencerica Brooke Barry.

@brookiebarry

I don’t know how to feel #pepsiandmilk #milkandpepsi #lindsaylohan #pepsi #milk #fyp #pilk

♬ Funny Song – Cavendish Music

Inače, napitak koji miješa mlijeko sa gaziranim sokom već je dugo popularan u Indiji i Pakistanu, a tamošnji ga stanovnici znaju kao “doodh sodu”, piše Insider. Neki su na društvenim mrežama također eksperimentirali s okusima i bojama ‘Pilka’ pa se online mogu pronači i ljubitelji ‘Filka’; Fante i mlijeka i sličnih mikseva.

“Mnogi su me gledali kao da sam luda”, piše korisnica koja je među prvima objavila video s ‘Pilkom’, no činjenica da je nešto ‘u trendu’ ipak za mnoge nije dovoljna da u tome zaista i uživaju.

The post Biste li probali napitak za kojim ludi internet, mješavinu Pepsi i mlijeka ili ‘Pilk’? appeared first on Kameleon M&M.

Powered by www.Srebrenik.net

Pogledaj i ovo

Gromeks - Teravija 2 - Zgrada Srebrenik

Kako ne dobiti stan u Srebreniku – Intervju

O problemima sa vlasništvom nad stanovima nakon stečaja firme Gromeks pisali smo prije godinu i …

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …