Srebrenik.NET / Zanimljivosti / Bila sam u braku sa Šerifom Konjevićem

Bila sam u braku sa Šerifom Konjevićem

Folkerka Indira Aradinović Indi potvrdila je nagađanja da je u vezi sa bosanskim kolegom Šerifom Konjevićem, sa kojim je snimila duet, i čak priznala da je tri meseca bila u braku sa njim.

Interesantno je da je Šerif već godinama u srećnom braku sa suprugom Kanitom.

– Udala sam se za Šerifa Konjevića. Moram da budem potpuno iskrena jer biste kad-tad saznali istinu. Tačno je da smo se venčali, ali ono što ne znate jeste da smo se posle tri meseca braka i razveli – rekla je Indi za magazin „Svet” i nastavila:

– Energija, strast i ljubav koja se bukvalno na prvi pogled rodila između nas bile su toliko jake da nisam ni sekundu razmišljala kada me je zaprosio. Proveli smo čarobnih mesec dana i tada sam pomislila da je naša ljubav večna. Nažalost, ispostavilo se da nije tako. Iskreno, da je deset godina mlađi, sigurna sam da bismo ostali zajedno do kraja života – tvrdi Aradinovićka.

Za razliku od nje, Šerif je rekao da Indi i on nisu u dobrim odnosima i da je ovo njena osveta!

– Užasno je šta dotična pokušava. Hteo sam da joj pomognem na molbu zajedničkih prijatelja, a evo kako mi vraća! Izlišno je da govorim o mojoj supruzi Kaniti i našem fantastičnom braku. Ne znam šta joj se dogodilo pa izmišlja takve priče – rekao je Šerif.

preuzeto sa Press Online

Zajednicki duet mozete poslusati samo ako kliknete ovdje

 

Ostavi komentar