Azur Ibrić na snooker turniru u Beču

Azur Ibrić na snooker turniru u Beču

Od 10 do 13 maja 2018. godine održat će se već sada tradicionalni Vienna ( Beč ) open 2018 u snookeru. Za nagradni fond od 10.000 eura borit će se 80 igrača iz raznih zemalja svijeta ( Engleska , Italija , Austrija , Iran , Njemačka , Belgija , Rumunija … )

 

Učešće na ovom turniru su već sada potvrdili velikani ovog sporta poput : Mark Kinga , Mark Davisa , Allan Taylora te ostala poznata imena iz svijeta snookera . Među ovim velikanima našlo je se i ime Azura Ibrića iz Srebrenika koji će braniti boje BiH ( SK ‘ Click ‘ ) . Na pitanje šta očekuje od turnira , Azur nam je odgovorio : ‘ Očekivanja nisu velika , međutim normalno je da u Beč ne idem spuštenih ruku , idem da pokažem svoje vještine i da dam sve od sebe . Ovo je veliki turnir koji će mi donijet puno iskustva u nastavku karijere . ‘

Još nam je dodao da sve ovo ne bi bilo moguće bez Edina Omerovića , vlasnika Snooker kluba Click u Tuzli koji je ne samo njemu nego i ostalim igračima koji predstavljaju klub obezbjedio idealne uslove za napredak.

http://www.viennasnookeropen.at/frmCONTENT2018a/index.php/en/

Pogledaj i ovo

BIHAMK : OBAVIJEST VOZAČIMA! 

Bosanskohercegovački auto-moto klub, u skladu sa Ugovorom sa JP Ceste Federacije Bosne i Hercegovine, obavezan je svim motorizovanim građanima koji posjeduju vozilo registrovano u Federaciji BiH pružiti maksimalno tri usluge pomoći na javnim cestama u toku godine. 

Kišna dova

Dan se bližio kraju i nije više bilo tako neizdrživo vruće, a dok smo se gurali među uskomešanim ženama nađosmo se ispred visokog nišana s velikim turbanom.