Tvrđava Gradina Srebrenik

Autom na oca i bebu

Sina starog tek nekoliko mjeseci otac Andrew Leach spasio je od sigurne smrti. Na njih je na nogostupu pokraj poslovnih prostora u Sydneyu naletjela žena (82). Auto je Andrewa doslovno ‘zalijepio’ za izlog zgrade. On je sinčića Hydna primio čvrsto uz sebe i pridignuo ga gore kako ne bi udario u staklo. Sve se odigralo u nekoliko sekundi, a trenutak užasa snimila je nadzorna kamera. U nesreći su teško ozlijeđeni Andrewovi roditelji koji su letjeli nekoliko metara prije nego li su udarili o beton.
– Čuo sam škripu guma. Otac i ja pomislili smo da se neki mladić glupira po cesti. Odjednom se pojavio auto, nisam imao kuda nego sam privio sinčića uz sebe i nadao se da mu se ništa neće dogoditi. Pogledao sam oko sebe, a majku i oca nisam nigdje vidio. Bio sam u strahu – priča Andrew. Žena koja je skrivila nesreću najvjerojatnije je imala infarkt u vožnji. Prvo je prošla kroz crveno, udarila nekoliko automobila na parkiralištu i zaletjela se u Andrewa i njegove roditelje.
– Jednostavno je nevjerojatno kako je on spasio svoga sina. Nije ga ispuštao iz ruku – rekao je Michael Ball koji radi u zgradi ispred koje je stradao Andrew. Nesreća je snimljena 2008. no tek su je objavili ovih dana. Andrew, koji je u nesreći slomio nogu kaže da mu je to bio najgori dan u životu.


Fast Tube by Casper

24sata.hr

Pogledaj i ovo

Lopovi preko Facebooka znaju kad niste kod kuće

Prije nego objavite na Facebooku da ste na godišnjem ili da ste odsutni nekoliko dana, …

Ovu pjesmu je Sinan Sakić otpjevao jednom i NIKADA VIŠE, a razlog je PRETUŽAN (VIDEO)

Vjerovali ili ne, Sinan Sakić je ovu pjesmu otpjevao samo dok ju je snimao u …

Komentariši