Tvrđava Gradina Srebrenik

Marineland

Tobogani za djecu.
Jedan od najuzbudljivijih tobogana.
Plitki bazen.
Posmatranje situacije iz hlada.
Oni koji se suncaju.
Delfin izvirio.
Skok unazad.
Delfin sa cvikama.
Hop prema naprijed.
Izbacivanje plivaca.
Plivanje samo na repu.
Delfin dodaje loptu svom treneru.
Najtezi trik. Delfin pliva po bazenu. Kad trener baci loptu on iskace iz vode i pokusava je uhvatiti. Ovo je bio prvi promasaj.
Delfin uspjesno hvata loptu.
Igranje delfina.
Vrlo lagani skok.

Navigacija: 1 2 3 4 >
Oznake: Tobogani za djecu. Jedan od najuzbudljivijih tobogana. Plitki bazen. Posmatranje situacije iz hlada. Oni koji se suncaju. Delfin izvirio. Skok unazad. Delfin sa cvikama. Hop prema naprijed. Izbacivanje plivaca. Plivanje samo na repu. Delfin dodaje loptu svom treneru. Najtezi trik. Delfin pliva po bazenu. Kad trener baci loptu on iskace iz vode i pokusava je uhvatiti. Ovo je bio prvi promasaj. Delfin uspjesno hvata loptu. Igranje delfina. Vrlo lagani skok.

Lokacija: Marineland, Spanija
Datum: Srijeda 28. Maj 2003.
Avanturisti: Kristijan i drustvo sa fakulteta
Vrijeme: Suncano
Objekt: Zabavni vodeni park

Marineland je zabavni par sa vodenim atrakcijama. Tu se nalazi oko 10 bazena, mnostvo vodenih tobogana, trenirani delfini, foke i papagaji. Naravno tu su i neki dodatni sadrzaji: restorani, kafici, bungi-jumping.

Ulaz se placa oko 17 Eura i za to se mogu koristiti svi tobogani i bazeni, kao i gledanje svih predstava sa zivotinjama. Svaka predstava se odrzava 2 puta i barem sto se tice delfina predstave su razlicite.

Ako se uzme u obzir da je spansko more izrazito hladno, isplati se otici na ovakvo mjesto. Bazeni su topli, tobogana ima 7-8 vrsta, kad se umorite od toga pogledate malo delfine, malo foke, malo papagaje, i nabavite 2 litre pive i dobijete sesir dzaba 🙂

Komentariši