Amar Salkic u seniorima Gracanice

Amar Salkic kosarkas koji veoma uspjesno dugi niz godina nastupa za mladje selekcije Silver Kingsa igrat ce ovu polusezonu na dvojnu registraciju za svoj maticni klub a i za seniorsku ekipu KK Gracanice u A2 Ligi FBiH.

Svojim dobrim igrama je zainteresovao celnike KK Gracanica koji polako ali sigurno stvaraju respektabilan klub. Vec je bio u rosteru na derbi utakmici protiv KK Brcko a ovo ce biti odlicno iskustvo za njegov dalji razvoj.

Igrajuci za pionire i kadete Silver Kingsa osvoio je nekoliko medalja u Ligi mladih RKS Tuzla a bio je najmladji ucesnik pionirske ekipe koja je svojevremeno osvojila trece mjesto na Prvenstvu BiH. Njegova kadetska ekipa Silver Kingsa se takmici u Ligi mladih RKS Tuzla i trenutno se nalaze na drugom mjestu lige iza KK Modrica sa omjerom od 11 pobjeda i 2 poraza.

Pogledaj i ovo

BIHAMK : OBAVIJEST VOZAČIMA! 

Bosanskohercegovački auto-moto klub, u skladu sa Ugovorom sa JP Ceste Federacije Bosne i Hercegovine, obavezan je svim motorizovanim građanima koji posjeduju vozilo registrovano u Federaciji BiH pružiti maksimalno tri usluge pomoći na javnim cestama u toku godine. 

Kišna dova

Dan se bližio kraju i nije više bilo tako neizdrživo vruće, a dok smo se gurali među uskomešanim ženama nađosmo se ispred visokog nišana s velikim turbanom.