Alma Muratović, kandidat SDP-a za gradonačelnicu Srebrenika

Alma Muratovic 2020


Sinoć smo dobili i oficijelnu informaciju od strane SDP Srebrenik:

Zvanično objavljujemo i obavještavamo javnost da GO SDP BiH Srebrenik na lokalne izbore 2020. godine izlazi sa kandidatom za gradonačelnicu Grada Srebrenika i listom od 33 kandidata za Gradsko vijeće.

Kandidat SDP BiH GO Srebrenik za gradonačelnicu Grada Srebrenika na lokalnim izborima 2020. godine je ALMA MURATOVIĆ, diplomirana pravnica iz Srebrenika.

U vremenu političkih sukoba i previranja koja su na sceni u našem Gradu već duži niz godina, u vremenu političkih i interesnih podjela te izraženog ignoratskog odnosa vladajućih struktura prema životnim potrebama građana, SDP BiH GO Srebrenik ponudit će našim građanima alternativu, jedinog kandidata „ljevice“, rekorderku po broju glasova na Općim izborima 2018. godine, istaknutu društvenu aktivistkinju, prvu kandidatkinju SDP-a GO Srebrenik za gradonačelničku poziciju.
Vrijeme je za promjene na političkoj sceni u Srebreniku, vrijeme je za nove ljude, mlade kadrove koji su spremni da preuzmu odgovornost i na odlučniji način se uhvate u koštac sa problemima svih građana, onako kako to prethodna vlast nije znala ili nije htjela.

Pozivamo sve građane da budu dio ove pozitivne priče za naš grad, jer zaslužujemo bolje.

SDP JE SNAGA !!!

Pogledaj i ovo

Srebrenik: Obezbijeđeno 2.100.000 KM za projekte vodosnadbijevanja

https://gradacackiglas.com/srebrenik-obezbijedeno-2-100-000-km-za-projekte-vodosnadbijevanja/ TK – www.gradacackiglas.com Powered by WPeMatico