Srebrenik.NETwork

Vozili smo najnoviji Škoda model u ponudi – KODIAQ

PROVOZALI SMO SE U NOVOJ ŠKODI KODIAQ – AUTO SALON BRIJEST GRAČANICA
Ekipa Radio Gračanice danas je imala priliku da obavi test vožnju najnovijeg terenca iz Škodine porodice – Kodiaq. Automobil nam je ustupila auto kuća Brijest iz Gračanice, naš dugogodišnji poslovni partner.
Škodini automobili su zadnjih godina zahvaljujući kvaliteti ali i pristupačnijoj cijeni od drugih konkurenata postali jedan od najtraženijih brendova. Fabiu, Octaviju, Superb, Yeti smo veoma dobro upoznali a sa modelom Kodiaq, Škoda je izašla i na jedno od najatraktinijih tržišta, tržište SUV automobila ili kod nas narodski rečeno – terenaca, džipova.
Međutim, iako se radi o nazovimo ga – terencu – daleko od toga da ova auta danas predstavljaju ljubimce sa kojima biste vozili kroz blatnjave, makadamske, planinske puteve, iako im ni to nije strano. Danas su SUV terenci plutajući brodovi koji nude ekstravaganciju, eleganciju, brzinu, udobnost ali i sve ostalo što možete poželjeti od jednog automobila. Pa i više.
MI smo vozili Kodiaq koji se u ponudi u BiH našao krajem maja a na korištenje su nam ga ustupili naši dugogodišnji prijatelji i poslovni partneri iz auto kuće Brijest iz Gračanice.

Elida Hadžihasanović, rukovodilac prodaje vozila u Brijestu nam je kazala da se radi o modelu Kodiaq Style sa 2,0 dizel motorom i pogonom na sva četiri točka. U ponudi su osim dizelskog i benzinci.
Sada bi nam trebalo puno više prostora i vremena od onog koliko imamo na raspolaganju da vam saopštimo šta se sve od opreme nalazi u ovom automobilu. Međutim, vjerujemo da će svi oni koji budu zainteresovani naći načina da pogledaju i saznaju nešto više o Škodi Kodiaq Style a kako ste čuli, svako ima mogućnost da ovaj automobil pogleda, provoza i osjeti. Subjektivna ocjena je ovdje i najvažnija. Nama se svidjelo a na vama je da donesete vaš sud.
Galeriju fotografija i video sa test vožnje možete pogledati na FB stranici Radio Gračanica.
Posjetite web stranicu i FB profil auto kuće Brijest:

Powered by WPeMatico