Srebrenik.NET / Aktuelno / U utorak počinje 8. po redu sajam Grapos Expo – Svaki dan sa Avisove stanice besplatan prijevoz u pet termina dnevno

U utorak počinje 8. po redu sajam Grapos Expo – Svaki dan sa Avisove stanice besplatan prijevoz u pet termina dnevno

Međunarodni sajam poduzetništva i obrta „GRAPOS-EXPO 2017.” koji se održava od 18.do 22. aprila 2017. godine u Grčanici na prostoru poslovne zone „Širbegović“ okupiti će preko 300 izlagača iz zemlje i svijeta.
”GRAPOS – EXPO 2017.” je sajam poduzetništva i obrta širokog spektra, međunarodnog karaktera i razvojno-edukativnog usmjerenja. Sajam se profilira se kao sajam dostignuća proizvodnog i uslužnog poduzetništva i obrta, starih i umjetničkih zanata te kvalitetnih uvjeta iz okruženja koji doprinose razvoju poduzetništva i obrta.
Mala i srednja preduzeća, akcionarska i druga društva, holding kompanije, zanatske radnje/obrtnici, lokalne samouprave, udruženja poduzetnika, turističke organizacije i zajednice, predstavnici ministarstava i donosioca odluka, mediji, druge organizacije privatnog i javnog sektora i dr.
Krajnji kupci (građanstvo), privrednici, poduzetnici, profesionalni kupci, trgovci, profesionalci iz najrazličitijih djelatnosti, naučni radnici i predstavnici obrazovnih institucija, predstavnici lokalnih samouprava i državnih organa…
Sajam nadopunjuje bogat propratni program sačinjen od stručnih panela, predavanja, prezentacija i radionica. Kako je sajam u Gračanici jedan od najvećih poduzetničkih projekata u TK neizostavna je i dobra atmosfera u toku sajma te niz propratnih zabavnih sadržaja.
Nedžad Nuhanović, direktor sajma:
Sve vas srdačno pozdravljam i želim dobrodošlicu  na 8.Međunarodni sajam privrede i obrta GRAPOSEXPO“Gračanica 2017“ uz želju da  se u toku  sajamskih dana prijatno osjećate i sa sobom ponesete lijepe i drage uspomene.
Okupljanje privrednika prilika je da se u međusobnim kontaktima sklope poslovni aranžmani, razmjene iskustva, ojača međusobna privredna saradnja i promovišu ideje o zajedničkim nastupima na domaćem i inostranim tržištima i tako dalje.
BESPLATAN PREVOZ DO SAJMA SVAKI DAN U PET TERMINA
U toku trajanja ovogodišnjeg sajma Grapos Expo, dakle od utorka do subote svaki dan će u pet termina biti obezbjeđen besplatan autobuski prevoz sa Avisove stanice do sajma.
Polasci:

– 10:30;
– 13:00;
– 14:40;
– 17:00;
– 18:00.
Povratne linije su planirane u sljedećim terminima:
– 10:40;
– 13:10;
– 14:50;
– 17:10;
– 18:10.

Powered by WPeMatico