Srebrenik.NET / Aktuelno / Pogledajte našeg Dženana Buldića u tv emisiji “Voice of Germany” – SAT 1 12.11 u 20:15

Pogledajte našeg Dženana Buldića u tv emisiji “Voice of Germany” – SAT 1 12.11 u 20:15

Naše gore list, Dženan Buldić rođen je u Njemačkoj ali Srebrenik se može sigurno ponositi sa još jednim vrsnim pjevačem koji vodi porijeklo iz ove naše male čaršije. Ove godine Dženan je konačno skupio hrabrosti i prijavio se na njemački tv show “Voice of Germany” a 12-og Novembra 2017 na njemačkom kanalu SAT 1 možete pogledati njegov nastup.

Lajkajte njegovu fejsbuk stranicu https://www.facebook.com/DzenanBuldicOfficial i podijelite je sa vašim prijateljima na fejsbuku.

Na youtube ima nekoliko video zapisa i evo pogledajte kako Dženan pjeva Attention (Cover od Charlie Puth):

 

Ovo je odlično !

Ljubav prema dobroj muzici naslijedio je od oca, tako nam je rekao. Njegov otac Suad Buldić-Tobi bio je odličan bubnjar i svirao je u lokalnim rock bendovima u Srebreniku. Kazao nam je i da ga roditelji podržavaju u ovome svemu i da su dosta uticali na njega. Otac Tobi prevashodno sa svojim bogatim muzičkim iskustvom pomagao mu je u svemu i  mama Amila prenijela je na njega svoj entuzijazam i istrajnost.

Dženan je rođen 1994-te i trenutno radi kao Key Account Manager na jugu Njemačke u malom bavarskom gradiću Kempten.

Dženanu sve najbolje u ovom novom serijalu tv showa “Voice of Germany” sada u nedjelju želimo i navijati ćemo za njega, ma gdje da se nalazimo u svijetu :).

 

Sretno Dženane.