Srebrenik.NET / Aktuelno / Mirza Selimović nova Zvezda Granda!

Mirza Selimović nova Zvezda Granda!

10172745_647156255357843_2736251999385458434_nVečerašnjim nastupom sa tri pjesme i to od Harija Mata Harija “Lejla”, zatim “Čerge” od Zlatka Pejakovića te “Dušo moja” od Kemala Montena, od svih osam takmičara bio je najbolji, a gdje je još dvoje bh.takmičara (Ajša Kapetanović iz Sarajeva i Mustafa Omerika iz Mostara) također bilo u finalu.

Mirza Selimović, 23-godišnji student Građevinskog fakulteta u Tuzli od majke Nede i oca Fuada, tokom cijele sezone bio je jedan od favorita stručnog žirija kojeg su činili Dragan Stojković Bosanac, Šaban Šaulić, Aca Lukas, Snežana Đurišić i Zorica Brunclik!

Mirza je fantastičnim vokalom i pristojnim ponašanjem oduševio sve, te je sasvim zasluženo osvojio ovo takmičenje, gdje je kao pobjednik dobio stan u Beogradu i gratis ploču od “Grand produkcije”, koja će gotovo sigurno od ovog fantastičnog pjevača napraviti istinsku zvijezdu.

“Šta reći.. ova sreća se ne može riječima opisati. Ostvarenje mojih snova, a za to ste najzaslužniji vi koji ste glasali i podržavali me na bilo kakav način tokom cijele sezone i večeras!
Ne znam kako vam se zahvaliti, osim obećati odličnu atmosferu na pobjedničkom koncertu u Srebreniku koji uskoro slijedi i na kojem ćemo uživati.. Voli vas vaš Mirza! Još jednom veliko HVALA!” – poručio je pobjednik svojim vjernim fanovima.

Mirza Selimović kao pobjednik takmičenja dobio je na poklon stan u Beograd i te promotivni album, dok je drugoplasirani takmičar na poklon dobio novi automobil.

“Ovim putem vas obavještavam da sutra naveče imamo emisiju ”Narod pita” koju ćete moći pratiti uživo, tako da ću se tek poslije toga vratiti u naš prelijepi Srebrenik. Sutra će biti poznato više detalja o ovome i bićete na vrijeme obaviješteni. Hvala vam još jednom od srca, najbolji ste !!” – istakao je naš Mirza.