Srebrenik.NETwork

Mirza Selimović izdaje novu pjesmu i spot. Premijera najavljena za utorak!

Naš sugrađanin i daleko poznat pjevač Mirza Selimović odlučio je nekoliko dana provesti u Budvi, jedinstvenom biseru Jadrana u društvu simpatične djevojke.

Ljeto je na pragu i svi jedva čekamo odlazak na more jer tamo je najugodnije. Muzikica je tu kao i pozitivna energija! Tako je i zvijezda Mirza Selimović odlučio nekoliko dana provesti u Budvi, jedinstvenom biseru Jadrana u društvu simpatične djevojke.

Iako se na prvu čini da je riječ o ugodnom odmoru, Mirza je na crnogorskom primorju boravio radno snimajući spot za novu pjesmu pod nazivom “Brod ludaka”. Spot za pjesmu rađen je pod rediteljskom palicom Vedada Jašarevića.

Mirza je u Crnoj Gori snimao spot dva dana, i to na otvorenom moru na prelijepoj jahti u društvu zgodne djevojake. Da sve ne prođe bez problema postaralo se loše vrijeme koje je ekipi zadavalo glavobolju. No, kako u showbiz svijetu važi pravilo i zakon da ‘The show must go on’, tako je i snimanje ipak obavljeno. Stihove pjesme potpisuje Dragan Brajović Braja, muziku i aranžman Milan Rađeni.

Selimović nije krio zadovoljstvo urađenim poslom, a kako je otkrio, uživao je u svakom trenutku i druženju. Takođe, otkrio nam je i mali dio pjesme“Brod ludaka“:
“Ova ljubav prokleta nije ljubav nego brod ludaka……“

Premijera spota i nove pjesme očekuje nas utorak u 20 sati na Mirzinom oficijelnom YouTube kanalu.