Ajdinovići: Ljetni program za ljeto koje ćete pamtiti

Turističko naselje Ajdinovići je, kao i svake godine, ovu ljetnu sezonu obogatilo raznim sadržajima u kojima posjetitelji ovog Centra mogu uživati ovo ljeto – kako kroz ljetni program tako i kroz nove dodatne aktivnosti.

S.R.C. Ajdinovići je PRVI i JEDINI all inclusive centar u Bosni i Hercegovini koji se prostire na površini od preko 400.000 m2. Neograničena konzumacija hrane i pića, vanjski bazeni, SPA centar i unutrašnji bazen, jedan od najvećih zooloških vrtova u Bosni i Hercegovini, sportski tereni s rekvizitima, dječija igrališta – samo su dio bogate ponude ovog Centra.

I pored postojeće bogate ponude koju u osnovi svoje ponude nudi Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići, ovaj Centar svakodnevno teži ka osvježavanju sadržaja i uvođenju noviteta. Jedan od njih je i ljetni program za aktuelnu ljetnu sezonu. Ljetni program Turističkog naselja Ajdinovića sastoji se od raznovrsnih aktivnosti, a neke od njih su pjena party, karaoke, druženje uz logorsku vatru te romantična muzička večer. Navedene aktivnosti su ovog ljeta redovne te se održavaju svakodnevno ali su svakako i dinamične, obzirom da čine samo jedne od mnogih aktivnosti koje će ove ljetne sezone biti realizovane u ovom Centru.

Luda zabava u bazenu

Osvježenje u bazenu u vrelim ljetnim danima samo po sebi nam pričinjava zadovoljstvo, ali ako se na to doda pjena party uz opuštajuću muziku – zadovoljstvo je još veće. Pjena party u Ajdinovićima namijenjena je svim generacijama posjetitelja koji svakodnevno i uživaju u istoj! Veliki vanjski bazen, pored kojeg se nalazi i manji, dječiji bazen, mjesto je održavanja ovog party-a. Za mališane osigurani su i animatori čiji je osnovni i jedini zadatak dodatna zabava, ali i sigurnost mališana.

Muzički okršaj

Na ljetnoj pozornici velikog vanjskog bazena posjetitelji Ajdinovića uživali su u dobroj zabavi i takmičenju – karaoke! U ovom izazovu učestvovale su različite generacije posjetitelja, te je i repertoar bio prilagođen svima. Posjetitelji su kvalitetnu zabavu i ugodno druženje upotpunili različitim vrstama pića, čije je konzumiranje u Turističkom naselju Ajdinovići neograničeno. Za mališane Centar je i na ovom događaju osigurao animatore.

Druženje uz vatru i roštilj

U prirodnom okruženju sela Ajdinovići druženje uz logorsku vatru imalo je posebnu čar. Druženje je dodatno obogatio roštilj, te jedna od najpopularnijih igara u Bosni i Hercegovini, odnosno igra „Država, grad, selo“. Pobjednici navedene igre nagrađeni su besplatnim korištenjem dodatnih aktivnosti koje se nalaze u redovnoj ponudi S.R.C. Ajdinovići a to su zipline (100 metara i 350 metara), vožnja quadovima, streljana te brojne druge!

Pod zvjezdanim nebom Ajdinovića

Ljetne večeri u Sportsko-rekreativnom centru Ajdinovići posebno su čarobne i pravo su osvježenje za vrele dane. Tako bajkovito bude svake subotnje večeri, kada na otvorenim bazenima svoje muzičke skladbe izvode razni umjetnici. U proteklom periodu, svoje mjesto pod zvijezdama nad Ajdinovićima su imali mladi umjetnici iz Zenice, Acoustic Street duo kao i bend Rezervni sastav. Oni svojom ljubavlju prema muzici vješto spajaju različite generacije i ljubitelje svih žanrova a to su učinili i u Ajdinovićima. Bio je to muzički, ali i scenski događaj o kojem gosti Turističkog naselja Ajdinovići pričaju s osmijehom na licu.

Prirodni plato Ajdinovića te ljetna pozornica na otvorenim bazenima uvijek su inspirativni izvođačima ali i posjetiteljima, te će zasigurno ovoga ljeta, pored redovne bogate ponude Centra, to biti omiljeno mjesto za organizaciju muzičkih, dramskih, zabavno-revijalnih i drugih zabavnih događaja!

Više informacija o Sportsko-rekreativnom centru Ajdinovići možete pronaći na njihovoj web stranici, te zvaničnim profilima na Facebooku i Instagramu.

Za rezervacije tu je broj 061/903-703 kao i besplatni info broj 080 02 22 29.

Priredite sebi ljeto za pamćenje!

The post Ajdinovići: Ljetni program za ljeto koje ćete pamtiti appeared first on Kameleon M&M.

Powered by WPeMatico

Pogledaj i ovo

Ono što Moldavija radi upozorenje je za cijelu Evropu: Neviđena katastrofa je na vratima Starog kontinenta

Moldavija je uvezla milion tableta joda dok se vode borbe oko nuklearne elektrane u susjednoj …

Renovacija kompleksa “Muška voda” blizu završetka, u planu izgradnja bazena i zološkog vrta

Znatan dio radova privedena je kraju. Hotelsko-turistički-sportksi komleks “Muška voda” kod Kladnja, otvara vrata i …