Tvrđava Gradina Srebrenik

Adanalić: Igrat ćemo ofanzivno

Momčad koja će najvjerovatnije početi susret izgleda ovako: Zukić, Selimović, Muminović, Zoletić, Savić, Jugo, Ordagić, Huseinbašić, Hamzić, Turbić i Tosunović

Samir Adanalić

Gradina iz Srebrenika u subotu od 17:30 sati osjetit će slast igranja u BH Telecom Premijer ligi BiH. Na stadionu Banja Ilidža u Gradačcu Srebreničani će ugostiti momčad GOŠK-a, koja se lani u 30. kolu spasila od ispadanja u niži rang.

“Imamo malih problema, jer se povrijedio napadač Damir Smajlović. Imali smo problema i kroz trenažni proces, ali smatram kako smo fizički i mentalno spremni za početak prvenstva. Igrat ćemo ofanzivno i pokušati doći do pobjede”, kaže trener Gradine Samir Adanalić.

Momčad koja će najvjerovatnije početi susret izgleda ovako: Zukić, Selimović, Muminović, Zoletić, Savić, Jugo, Ordagić, Huseinbašić, Hamzić, Turbić i Tosunović.

(SportCentar)

Pogledaj i ovo

Silver Kings – pričamo o uspjehu

Ovih dana smo mogli da čitamo odlične vijesti o uspjehu Silver Kingsa, košarkaškog kluba iz …

Samir Adanalic Trener OFK Gradina

Intervju sa trenerom OFK Gradine – Samir Adenalić radi na tome da OFK Gradina bude stabilan prvoligaš

Naš je cilj da budemo u gornjem dijelu tabele. Mi smo nakon 6 godina druge lige konačno u Prvoj ligi Federacije i ovdje su ozbiljne ekipe iz Federacije i OFK Gradina će pokušati da kroz ovu godinu afirmiše i mlađe igrače a i da postanemo stabilan prvoligaš.

Komentariši