Tvrđava Gradina Srebrenik

Osam osoba povrijeđeno u teškoj saobraćajnoj nesreći

Jedna osoba zadobila teške tjelesne povrede, sedam osoba je lakše povrijeđeno i pričinjena je velika materijalna šteta u teškoj saobraćajnoj nesreći, u kojoj su učestvovala tri vozila, a koja se dogodila jutros oko 5:40 sati u naselju Ježinac, općina Srebrenik.
U saobraćajnoj nesreći su učestvovali Č.A.(26) iz Banovića koji je upravljao automobilom ˝Seat˝, ljubljanskih registarskih oznaka (LJ H7458), M.M. (28) iz Špionice koja je upravljala kombijem ˝Volkswagen˝(021-J-458) i Č.K.(33) iz Vinkovaca koji je bio za upravljačem teretnog motornog vozila s prikolicom ˝Man˝, hrvatskih registaskih oznaka (VK 985 BI).

Kako saznajemo na mjestu događaja, teške tjelesne povrede zadobio je vozač iz ˝Seata˝ Č.A., dok je njegov suvozač S.M.(28) iz Banovića, lakše povrijeđen. Također, lakše tjelesne povrede zadobile su vozačica iz kombija M.M. i njene saputnice M.A.(29), O.E.(23), H.V.(26), H.A.(39) i K.B.(56), svi iz Srebrenika. O nesreći jeupoznata dežurna kantonalna tužiteljica Mirjana hrvić, dok su uviđaj na mjestu događaja obavili službenici Policijske stanice Srebrenik.

Pogledaj i ovo

Lopovi preko Facebooka znaju kad niste kod kuće

Prije nego objavite na Facebooku da ste na godišnjem ili da ste odsutni nekoliko dana, …

Ovu pjesmu je Sinan Sakić otpjevao jednom i NIKADA VIŠE, a razlog je PRETUŽAN (VIDEO)

Vjerovali ili ne, Sinan Sakić je ovu pjesmu otpjevao samo dok ju je snimao u …

Komentariši