Srebrenik.NET / Zanimljivosti / Baba Ruža uzgaja 270 stabiljki marihuane za “prehranu živine”

Baba Ruža uzgaja 270 stabiljki marihuane za “prehranu živine”

Nakon privođenja Ruža je policiji izjavila da je marihuanu zasadila za lične potrebe

Inspektori CJB Banja Luka ostali su nemalo iznenađeni nakon što su na njivi porodične kuće Ruže Koljačić (75), u blizini banjalučkog naselja Bronzani Majdan, pronašli veliku plantažu sa zasađenom indijskom konopljom.

– Inspektori za narkotike su u sklopu akcije “Plantaža 2011” došli do informacije da se u mjestu Melina kod Bronzanog Majdana nalazi zasad s indijskom konopljom. Ispostavilo se da je u pitanju velika plantaža, sa 270 stabljika indijske konoplje – kazali su u CJB Banja Luka poslije izvedene “akcije”.

Nakon privođenja baba Ruža policiji je navodno izjavila da je čak 270 stabljika marihuane, za koju je prema određenim procjenama mogla zaraditi čak 100.000 KM na crnom tržištu, zasadila za lične potrebe!?

Policija, međutim, još nije utvrdila da bi je baba Ruža diler, ili je pak plantažu marihuane zasadila u neznanju i na nečiji nagovor, s obzirom da u kući nisu pronađeni bilo kakvi tragovi koji bi ukazivali na daljnju distribuciju i preprodaju.

Cijela ova priča zvuči još duhovitije budući su Ružine komšije vjerovale da je baba zasadila “neko bilje kako bi hranila živinu”, pa su tako uvjerene u njenu nevinost.

One comment

  1. Koke nose jaja pjevajuci

Ostavi komentar