Ženu koju su u Cazinu pretukli suprug i ljubavnik odala “sitnica”

Policiji u Cazinu u ponedjeljak je prijavljen neobičan slučaj nasilničnog ponašanja u kojem su glavni akteri bili mlađa žena, koju su istukli njen nevjenčani suprug, te ljubavnik.

Policiji je u ponedjeljak predveče stigla anonimna prijava da je došlo do svađe ispred jedne zgade u Cazinu u kojoj učestvuju dva mladića i ženska osoba. U MUP Unsko-sanskog kantona je potvrđeno da im je prijavljeno da postoje „određeni problemi“ između P.A. (31), njenog pet godina mlađeg supruga B.A., te P.Š. (23) sa kojim je ona takođe bila u ljubavnoj vezi.

– Dolaskom na lice mjesta patrola je utvrdila da su oni napali P.A. koja je pri tom zadobila lakše povrede. U toku je dokumentovanje krivičnog djela nasilničko ponašanje počinjen od strane B.A. i P.Š. – rekli su u MUP Unsko-sanskog kantona.

Nezvanično, žena sa nevjenčanim suprugom ima dvoje male djece, a afera sa 8 godina mlađim ljubavnikom počela je ne baš tako davno, piše EuroBlic.

– Kada je njen suprug, sa kojim živi u istom stanu posumnjao da se nešto dešava, lako je došao do tog momka. Priča se da je on u njenom mobilnom telefonu našao poruke koje su upućivale na to da možda ima ljubavnika i da afera traje oko godinu dana – ispričali su EuroBlicu mještani Cazina sa kojima smo razgovarali.

Navodno je njen suprug, želeći da raspravi stvari sa mladićem, pozvao njegov broj, predstavio se i rekao ko je, te tražio da se sastanu i popričaju o svemu.

U ponedjeljak je P.Š. došao do zgrade u kojem živi par. Mladi ljubavnik po svemu sudeći nije znao da P.A. ima muža, pa se i sastao sa njim kako bi mu to objasnio i rekao da je i on prevaren.

Ispred ga je sačekao B.A. počeli su da razgovaraju, svađaju se, a onda su shvatili u jednom momentu da su obojica nasamareni.

– Poprilično se dobro čulo šta su pričali. Jedan drugog su optuživali, a kada se ona umiješala u njihovi svađu, tada je sve postalo gore. Prvo su njoj izgovorili neke ne baš lijepe riječi, a onda su je odgurnuli. Navodno su joj udarili i po šamar obojica, ljuti što ih je obojicu nasamarila – priča mještanka Cazina.

Očevici pričaju da se situacija smirila do dolaska policije i da nijedan od njih nije negirao šta se dogodilo.

Žena nije teže povrijeđena

Povrijeđenoj ženi pružena je pomoć u Domu zdravlja u Cazinu. Osim stresa, nije pretrpela ozbiljnije fizičke povrede.

Njenog nevjenčanog supruga, te mladića sa kojim je bila u vezi vjerovatno očekuje policijski izvještaj zbog nasilničkog ponašanja.

The post Ženu koju su u Cazinu pretukli suprug i ljubavnik odala “sitnica” appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]