Vladimir ubio suprugu Jelenu tokom svađe oko razvoda i sina

Vladimir Grdanović (37) iz sela Lučica kod Požarevca u Srbiji u u petak je oko 15 sati ubio svoju ženu Jelenu (37), a onda je sjeo u automobil i poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Novinari su danas na mjestu ubistva zatekli šokirane mještane koji kažu da ovakvu tragediju ne pamte, piše Kurir.

Nezvanično, par je u petak otišao u Požarevac u Centar za socijalni rad da se dogovori oko starateljstva nad dvanaestogodišnjim sinom, pošto su bili u procesu razvoda. Međutim, po povratku kući između supruga je izbila žestoka svađa, a Vladimir, inače po zanimanju medicinski tehničar, potegao je kuhinjski nož i izmasakrirao suprugu.

Poslije toga sjeo je u kola, zakucao se u kamion i poginuo. Iz policije navode da će istraga utvrditi da li je Grdanović želio da se ubije ili se sudar desio slučajno.

Tijelo nesrećne Jelene otkrili su članovi porodice koji su se zabrinuli pošto dugo po njihovom povratku iz Požarevca nisu uspjeli da ih dobiju na telefon.

“Čuo sam da se desilo ubistvo, ali ne poznajem počinitelja. Ne pamtim da se nešto slično desilo u ovom selu, ali za sve postoji prvi put. Vjerovatno su u pitanju ljudi koji su imali mnogo problema”, rekao je jedan od žitelja Lučice.

The post Vladimir ubio suprugu Jelenu tokom svađe oko razvoda i sina appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]