VIDEO/Dramatičan snimak: Plaćeni ubica pokušao ubiti poznatog kriminalca

Njujorška policija objavila je dramatičan snimak koji prikazuje jednog poznatog gangstera koji je pukom srećom izbjegao sigurnu likvidaciju.

Nadzorne kamere su snimile Salvatorea Zotolu (41), člana mafijaške porodice Bonano, koji se sakrio iza jednog automobila i počeo da se kotrlja po zemlji.

U tom trenutku se pojavio maskirani napadač i uperio mu pištolj pravo u glavu. Ispalio je nekoliko metaka i, kada je ostao bez municije, pobjegao je.

Zotola je odvezen u bolnicu s ranama u grudima i desnoj ruci, a ljekari su saopćili da je u stabilnom stanju. Američki mediji prenose da je pravo čudo kako je Zotola preživio naručeno ubistvo. Policija traga za napadačem.

Porodica Bonano je jedna od pet mafijaških porodica koje djeluju u New Yorku.

The post VIDEO/Dramatičan snimak: Plaćeni ubica pokušao ubiti poznatog kriminalca appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]