Večeras Udruženje građana Ši Selo Grada Tuzla organizuje IV malonogometni noćni turnir na terenu Stupine

Večeras će na stadionu Stupine početi 4. Malonogometni noćni turnir kojeg organizuje Udruženje građanja “Ši Selo”. Ove godine posjetioci mogu uživati u novom uređenom terenu, novim montažnim tribinama, obojenom terenu, kulturno-zabavnom programu i gledanju zanimljivih i kvalitetnih futsal utakmica.

“Ovo je četvrti po redu Malonogometni noćni turnir kojeg organizujemo na stadionu Stupine. Imamo 16 prijavljenih ekipa, nadamo se da će nam lijepo vrijeme biti na ruku. Počet ćemo sa revijalnim muzičkim programom, naš sugrađanin Miralem Šarić će dobrovoljno dati svoj muzički doprinos,  tako da će to zaista upotpuniti sam turnir.  Veliko mi je zadovoljstvo najaviti i to da će turnir otvoriti naš sugrađanin svjetskog imena, golman Rizah Mešković, zahvalni smo što je uspio izdvojiti svoje vrijeme kako bi prisustvovao našem turniru. Večerašnji turnir sa početkom u 18 sati otvara dvostruki pobjednik do sadašnjeg turnira je malonogometni klub “Salines” tako da odmah na početku imamo vrhunsku utakmicu”, kazala je potpredsjednicom Udruženja građanja “Ši Selo”, Zlatom Smajić.

Na facebook stranici Udruženje građana “Ši Selo”   možete pronaći sve detalje vezano za sam turir.

“Nagradni fond iznosi 2.500KM, prvo drugo i treće mjesto. Zatim smo obezbjedili i pehare za navedena mjesta te za najboljeg golmana i igrača. Obezbjedili smo za sve i medalje, tako da ćemo ovaj put imati zanimljiv fond i ekipe koje budu učestvovale mislim da će biti zadovoljne”, istakla je potpredsjednica Zlata Smajlović.

“Dođite u što većem broju i podržite na taj način turnir koji prije svega ima za cilj masovno druženje svih generacija “, kazala je potpredsjednicom Udruženja građanja “Ši Selo”, Zlata Smajić.

Sunčica Kerošević

The post Večeras Udruženje građana Ši Selo Grada Tuzla organizuje IV malonogometni noćni turnir na terenu Stupine appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]