UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Otac predao dijete supruzi, a onda je krvoločno UBIJEN

Na zastrašujućem snimku, koji je zabilježila nadzorna kamera u državi Pernambuko u Brazilu, vidi se kako otac predaje dijete supruzi nakon što je shvatio da će biti ubijen.

On se pribrano okreće supruzi kako bi joj šapnuo posljednje riječi prije nego što će joj predati djevojčicu i kleknuti na zemlju.

Četrdesetšestogodišnji advokat Andre Ribeiro parkirao je automobil ispred jedne kuće, zaobišao ga, otvorio vrata i izvadio dijete iz vozila, dok ga je napadač vrebao iz prikrajka, prenosi “The Sun”.

Nekoliko trenutaka kasnije, muškarac u bijeloj majici s kačketom na glavi pojavio se u kadru i uperio oružje u njega.

Otac ga je pogledao i brzo predao supruzi dijete, ne pokazujući strah. Zatim je kleknuo pored vozila, a napadač je iz neposredne blizine ispalio pet metaka u njega.

Ribeiro je izdahnuo istog časa, a njegova supruga i kćerka nisu povrijeđene. Ubica je pobjegao s lica mjesta.

Video pogledajte OVDJE

The post UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Otac predao dijete supruzi, a onda je krvoločno UBIJEN appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]