X
    Categories: Vijesti

Tuzlanski bajkeri: Uručena vrijedna donacija Narodnoj kuhinji ˝Imaret˝

Pod motom “Vratite humanost među ljude”, članovi Moto kluba “Tuzla” danas su organizirali tradicionalnu akciju pomoći Narodnoj kuhinji “Imaret” u Tuzli. Ovom prilikom uručena su namirnice neophodne za pripremanje obroka korisnicima kuhinje, među kojima su i velike količine mesnih proizvoda iz mesnice Beširević Fidelinka, glavnog sponzora akcije.

– Osim što volimo motore i druženje, često organizujemo korisne akcije u Tuzli kojima dajemo doprinos lokalnoj zajednici. U programu naših godišnjih aktivnosti svakako je pomoć i najugroženijoj kategoriji stanovništva koja se hrani upravo na ovom mjestu. Na ovaj način također želimo podstaći i druge da pomognu rad Narodne kuhinje “Imaret” – kazao je za Tuzlarije Almir Toromanović zahvalivši se i ostalim sponzorima akcije, a to su: Molson Coors Ožujsko i Auto kuća Nipex iz Tuzle.
Sljedeća aktivnost MK “Tuzla” jeste organizacija susreta bajkera “BIKE FEST PANONIKA TUZLA 2017” kada će u Tuzlu doći na hiljade motorista iz cijelog svijeta. Susreti će biti održani 08., 09. i 10. septembra na kompleksu Panonskih jezera.

The post Tuzlanski bajkeri: Uručena vrijedna donacija Narodnoj kuhinji ˝Imaret˝ appeared first on Radio Srebrenik.

Powered by WPeMatico