Tvrđava Gradina Srebrenik

Susret ministrice Đurić i predstavnika turizma Tajlanda

ministrica sa izaslanstvom TajlandaFederalna ministrica okoliša i turizma Branka Đurić, primila je danas u radni posjet u Sarajevu novu predstavnicu turizma Tajlanda za Europu Supranee Pongpat, te predstavnika turističkog sektora ove zemlje za istočnu Europu,Marzouki Alija.

U prijateljskom ozračju, ministrica  Đurić upoznala je gđu. Pongpat sa stanjem u turističkom sektoru Federacije BiH, te što je do sada učinjeno na polju turizma, naglašavajući da nam iskustva koja ima ova izuzetno popularna turistička svjetska destinacija uvijek dobro dođu te mogu pomoći u napredku ove naše veoma važne gospodarske grane.

-Izuzetna mi je čast da sam i Vas kao i Vašu predhodnicu gđo. Pinpradab, mogla vidjeti i osobno pozdraviti u BiH, te svakako zaželjeti ugodan boravak u našoj zemlji, kazala je ministrica Đurić, zahvaljujući se prijateljskoj državi Tajland na dosada učinjenoj promociji, te sve većem broju turista koji nam iz ove egzotične azijske zemlje dolaze.

– Jako sam zadovoljna što uz općenit porast dolazaka broja turista u BiH, bilježimo sve veći broj Tajlanđana koji posjećuju BiH, pogotovo Međugorje, te se nadamo da ćemo u suradnji sa državama iz regije, i promocijom na sajmovima, pogotovo na dalekom azijskom tržištu, privući  još veći broj turista  iz Vaše predivne zemlje – kazala je federalna ministrica.

Supranee Pongpat zahvalila se ministrici Đurić na izdvojenom vremenu, kao i na nesebičnoj potpori i otvorenoj suradnji, i iskoristila prigodu pozvati Izaslanstvo FBiH na čelu sa ministricom Đurić na Međunarodni sajam turizma koji se svake godine u mjesecu lipnju održava u Bangkoku.

 

URED MINISTRICE

Pogledaj i ovo

Gromeks - Teravija 2 - Zgrada Srebrenik

Kako ne dobiti stan u Srebreniku – Intervju

O problemima sa vlasništvom nad stanovima nakon stečaja firme Gromeks pisali smo prije godinu i …

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …

Komentariši