Sin lokalnog sudije teško pretukao mladića i maltretirao djevojke

Policija je dobojskom Okružnom javnom tužilaštvu prijavila trojicu Dobojlija zbog sumnje da su u tom gradu maltretirali grupu djevojaka i premlatili jednog muškarca, kojeg su, kako se sumnja, udarali i nakon što je izgubio svijest!

Za nasilničko ponašanje, kako je saopšteno, prijavljeni su S.P., Ž.C. i S.Đ., a Nezavisne novine nezvanično saznaju da je jedan od prijavljenih, navodno, sin lokalnog sudije.

Za njih trojicu se sumnja da su u aprilu, prije nego što će pretući muškarca, opkolili i ljuljali automobil u kojem su bile četiri djevojke.

“Dok je jedna od njih svojim vozilom, u kojem su bile još tri djevojke, izlazila s parkinga u Ulici kralja Aleksandra u Doboju, oni su vozilo opkolili, ljuljali i pokušali nasilno ući u automobil, što je kod djevojaka izazvalo strah i uznemirenost”, navode iz policije.

Dok se to dešavalo, u blizini su bili M.T., M.B. i još jedan muškarac. M.T. je rekao trojici Dobojlija da ostave djevojke na miru, ali ga je S.P. udario u lice. Kada je M.B. prišao povrijeđenom, trojica prijavljenih su ga napala te ga udarila u glavu.

“Nakon toga je M.B. pao i izgubio svijest, a izvršioci su ga još nekoliko puta udarili u glavu”, rekli su iz policije.

 

 

 

Izvor: fokus

The post Sin lokalnog sudije teško pretukao mladića i maltretirao djevojke appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]