Roditelji toliko pretukli bebu da su joj ljekari morali amputirati obje noge

Dječak Tony Smith Junior u bolnicu je primljen sa slomljenim nogama na čak osam mjesta, tijelo mu je bilo puno podljeva i modrica, jedva je disao i ljekari su ga morali priključiti na aparate za disanje.

Nisu mu davali velike šanse za oporavak jer mu je prijetilo zatajenje organa, ali dječačić star svega 41 dan čudom je preživio.

Policija je tek poslije shvatila da su malenog Tonyja povrijedili vlastiti roditelji – majka Jody Simpson (24) i otac Anthony Smith (46).

Nasilni roditelji iz pakla sina su, piše Metro.co.uk, uhvatili za gležnjeve te toliko brutalno njihali i tresli da su mu polomili obje noge.

Nesretnog dječaka ostavili su bez nadzora sljedećih devet sati, iako je trpio strašne bolove – na sudu su se pravdali kako ga nisu mogli odmah odvesti u bolnicu jer su “morali čekati majstora koji im je trebao popraviti bojler”.

Tony Smith Junior jedva je preživio sepsu, ali ljekari su mu ipak morali amputirati obje noge.

Monstruozni roditelji iz Kenta u Engleskoj u petak su napokon osuđeni zbog brutalnog zlostavljanja djeteta – oboje su dobili deset godina zatvora.

Tony Smith Junior danas ima tri i po godine i živi u udomiteljskoj porodici.

Izvor: radiosarajevo

The post Roditelji toliko pretukli bebu da su joj ljekari morali amputirati obje noge appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]