REGISTRUJ SE! Jer je Festival savremene žene 2018 event na kome želiš biti!

Veoma smo ponosni, sretni i uzbuđeni kada govorimo i pišemo o plodovima osmomjesečnih nastojanja da Tuzli pružimo događaj svjetskog kalibra. Nazvali smo ga Festival savremene žene 2018 i učinićemo sve da svi vi koji dođete dugo pamtite sve što vidite i čujete od 19. – 22. aprila.

Osim da imate dobru volju (a sigurni smo da imate), vaše je da REGISTRUJETE kao učesnik/ca i jedva čekate devetnaesti aprilski dan, kada počinje događaj koji ženu stavlja na mjesto koje zaslužuje – centar svih zbivanja.

O svim opcija registracije, mogućnostima koje vam nudimo i cijenama kotizacije informišite se na ovom linku našem portalu ili nas kontaktirajte i inbox Facebook stranice ženskog.ba ili Radio Kameleona.

Vjerujemo da ste već crvenom bojom zabilježili ove naše datume u vašim planerima, zato požurite, REGISTRUJTE SE, je broj mjesta je ograničen.

Festival je event na kome želite biti, o kome ne želite samo slušati od drugih. Ugrabite svoje mjesto na najvećem društvenom događaju u regiji!

 

 

The post REGISTRUJ SE! Jer je Festival savremene žene 2018 event na kome želiš biti! appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]