Tvrđava Gradina Srebrenik

Prva Konzum prodavnica u Srebreniku

U Srebreniku na adresi Srebreni grad b.b. danas je otvorena prva Konzum prodavaonica. Na oko 500m² za kupce će u ponudi biti bogat asortiman svježeg voća i povrća, mesa, mliječnih, pekarskih i delikatesnih proizvoda, gotovih jela i drugih životnih namirnica, te proizvoda za čišćenje i higijenu. Vrhunsku uslugu osigurat će Vam oko 40 novih zaposlenika.

Povodom otvorenja konzum je svojim kupcima priredio prigodne poklone, a svaki stoti kupac imao je besplatnu kupovinu. Tokom dana organizovan je cjelodnevni zabavni program za kupce uz brojna čašćenja. Poseban dio programa namijenjen je mališanima koji su se zabavljali uz klovnove, mađioničare i druge animatore. Uz sve to organizovana je i veeeelika nagradna igra koja obuhvata pet poklon kupovina u Konzumu u vrijednosti od po 1.000 KM, male kućanske aparate i brojne poklon pakete.

Ovo čašćenje i zabava trajat će i u subotu, 11.12. gdje će od 10h svi posjetioci biti počašćeni slatkim i slanim pecivima, kafom i sokom. Od 12h Ledo specijalitetima, a od 14h K plus slatki kutak.

Također i za mališane Konzum se pobrinuo, pa tako će u subotu od 11h krenuti dječija radionica, face painting , izrada figurica od balona i sl. A od 12h mališani imat će priliku da pogledaju predstavu “Snježna priča.”

Radno vrijeme novog tržnog centra u Srebreniku je svaki dan od 07:30-22h

Kupce čekaju i stalne akcijske pogodnosti.

Foto: Samir K.

(Srebrenik.NETwork)

Pogledaj i ovo

Gromeks - Teravija 2 - Zgrada Srebrenik

Kako ne dobiti stan u Srebreniku – Intervju

O problemima sa vlasništvom nad stanovima nakon stečaja firme Gromeks pisali smo prije godinu i …

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …

Jedan komentar

  1. TDA2005

    40 novih zaposlenih !!??? Jel u supermarketu ? pa nemože stati 40 ljudi unutra. KONZUM je trgovina koja u ponudi ima oko 15% bosanskih proizvoda sve ostalo je uvozno. Čak gledam i sol imaju hrvatsku sol i našu tuzlansku na istoj stalaži podjednako zastupljenu.
    Ako smo pametni i želimo dobro zemlji i nama i ljudima koji su stvarno zaposleniu BiH firmama zaobilazićemo kupovinu u KONZUMU
    KONZUM = okupacija

Komentariši