Premijerka Srbije Ana Brnabić zaljubljena u zanosnu doktoricu

Premijerka Srbije Ana Brnabić u emotivnoj je vezi s doktoricom iz Beograda, koja važi za istinsku ljepoticu, pišu srbijanski mediji.

Od kada je postala predsjednica Vlade, Brnabić je prorijedila pojavljivanje u javnosti sa svojom dugogodišnjom partnerkom, iako njihova veza, nikada nije bila tajna za Anine najbliže rođake i prijatelje, pišu mediji.

“Anina djevojka je atraktivna doktorica u jednoj od beogradskih medicinskih ustanova. Obje su posvećene karijeri i jedna drugoj, što je vjerovatno prvi uvjet za stabilnu vezu kakvu su njih dvije izgradile tokom godina. U posljednje vrijeme znatno rjeđe izlaze zajedno u javnost i to prije svega zbog dužnosti koju je Ana preuzela”, rekao je jedan izvor za tamošnje medije.

Ljetovale u Hrvatskoj

Predsjednica Vlade se nedavno vratila s godišnjeg odmora, koji je iskoristila da s partnericom skokne do Hrvatske, odnosno do ostrva Krka, gdje Barnabić ima porodičnu kuću.

Među onima koji su imali priliku upoznati lijepu djevojku nove šefice Vlade bili su i ministri.

Prvi potpredsjednik Vlade Ivica Dačić posebno je bio očaran djevojkom premijerke koja mu je predstavljena na ekskluzivnoj večeri u zgradi Geozavoda, koju je za ministre i njihove partnere organizirao Aleksandar Vučić još dok je bio na čelu Vlade.

The post Premijerka Srbije Ana Brnabić zaljubljena u zanosnu doktoricu appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]