Poznat identitet žene koju je muž upucao nasred ulice, pa sebi pucao u glavu (VIDEO)

“Čula sam četiri pucnja, a onda ženu kako plače i viče: ‘Upomoć!'”

Ovako prepričavaju svjedoci dramu koja se u 8.20 sati jutros odigrala u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu kada je Duško R. (37), sa nekoliko metaka ranio svoju suprugu Tamaru R. (37).

Kako smo saznali, Duško i Tamara nalazili su se u automobilu i najvjerovatnije svađali kada je on naglo zakočio, izašao iz automobila, prišao suvozačevim vratima, otvorio ih i zapucao na ženu!

Foto: Krurir

Kako kažu svjedoci, on je u nju ispalio tri metka, a potom se okrenuo i pucao sebi u glavu.

Oboje se nalaze u bolnicama na dijagnostikama, Tamarino stanje trenutno je stabilno, dok se Duško nalazi na reanimaciji.

Kako javlja Blic, Tamara R. zaposlena je kao direktorica Predškolske uprave Surčin, a krvavi pir dogodio se u njenom službenom automobilu.

U Ulici Jurija Gagarina gotovo niko nije čuo dramu koja se odigrala usred dana na ulici. Na obližnjoj trafici kažu da nisu čuli pucnje, već tek kada je došla policija.

Jedan prolaznik rekao je da je on čuo pucnje, ali kada se okrenuo da vidi šta se dešava, ugledao je muškarca kako leži na putu pored automobila.

Kako se nezvanično saznaje, u ovoj porodici do sada nije bilo prijava za nasilje u porodici, a pištolj iz kog je pomahnitali suprug pucao je bio držan ilegalno, bez dozvole.

Sekretar Predškolske ustanove nije htio da daje nikakve informacije o tragediji, jer kako kaže, sve je saznao iz novina.

U predškolskoj ustanovi u kojoj je ranjena žena bila direktorica danas se sve odvija u normalnom redu, roditelji dovode djecu, vaspitačice kažu da su čule šta se dogodilo, da im je jako žao, ali da neće da daju nikakve informacije.

The post Poznat identitet žene koju je muž upucao nasred ulice, pa sebi pucao u glavu (VIDEO) appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]