Pijani Amir sa “BMW-om” udario u kombi sa srebreničkim rudarima

Deset lica je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu Bratunac-Konjević Polje u mjestu Hranča, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila sinoć oko 22.00 sata , učestvovali su automobili “BMW”, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali A.S. /25/ iz Srebrenice, i “VW”, koji je vozilo lice N.Š. /41/ iz Zvornika.

U vozilu “VW” nalazila su se lica čiji su inicijali S.B, D.M, R.S, M.Z, NJ.Š, N.P, G.J. i N.R.

Povrijeđena lica iz oba automobila prevezena su u Opštu bolnicu Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći.

Prema nezvaničnim informacijama, automobilom “BMW” je upravljao amir Salkić kojem je izmjereno 1,79 promila alkohola u organizmu. Upravo je Salkić najteže prošao u ovoj nesreći jer je zadobio teške tjelesne povrede.

On se sudario sa kombijem u kojima su bili rudari iz Srebrenice. Kombijem “VW” je upravljao Nedeljko Šikuljak.

Saobraćaj na ovoj dionici puta bio je potpuno obustavljen do 00.35 sati, uviđaj je izvršila bratunačka policija, a o slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Bijeljina.

Izvor: srna

The post Pijani Amir sa “BMW-om” udario u kombi sa srebreničkim rudarima appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]