Srebrenik.NET / Vijesti / Održana PRESS konferencija Stranke za BiH TK

Održana PRESS konferencija Stranke za BiH TK

Na Press konferenciji prisutnima se obratio Sejfudin Gavranović, Predsjednik Općinske organizacije Stranke za BiH Srebrenik.
Nakon održane izborne skupštine OO SBiH Srebrenik uslijedila je konsttuirajuća sjednica OO SBiH Srebrenik, koja je održana 01.08.2017. godine, u Srebreniku. Na konstituirajućoj sjednici članovi novoizabranog općinskog vijeća Stranke za BiH koje broji 17 članova jednoglasno su izabrali Sejfudina Gavranovića za Predsjednika OO SBiH Srebrenik, koji je ujedno i vijećnik u Općinskom vijeću Srebrenik ispred Stranke za BiH. Za podpredsjednike supredloženi izabrani: Sanela Husejnović i Siniša Lakić.

Za sekretara predložen i izabran Admir Hodžić. U KV SBiH TK predloženi i izabrani su: Jusuf Hasić i Selma Borić.

Nakon verifikacije Predsjedništva OS SBiH Srebrenik prisutnima se obratio predsjednik Gavranović Sejfudin, koji se zahvalio na izboru za predsjednika i ukazanom povjerenju. Čestitao je izabranim članovima Predsjedništva naglasivši da nas u vremenu koje je pred nama očekuje puno truda i rada te da moramo konstantno raditi na učlanjenju novih članova u OS SBiH Srebrenik, kako bi pridobili povjerenje građana i budućih birača.

PRESS SLUŽBA STRANKE ZA BIH KV TK TUZLA