Održan kviz znanja “Želim znati” u MSŠ Srebrenik

U petak, 18.05. u prostorijama MSŠ Srebrenik održan je kviz znanja pod nazivom “Želim znati” 2012. Organizatori ovog kviza bili su  učenici Vijeća učenika MSŠ Srebrenik.
U učešću na ovom kvizu našli su se učenici iz Gimnazije “Ismet Mujezinović” Tuzla, Gimnazije “Mustafa Kamarić” iz Gračanice, MSŠ Gračanica i ekipa MSŠ Srebrenik.
Ovaj događaj je počeo u 10 sati gdje je sa par prigodnih riječi direktor ove škole gdin. Sumedin Nišić otvorio ovaj kviz i u prvom krugu našle su se Gimnazija “Ismet Mujezinović” Tuzla i Gimnazija iz Gračanice, gdje je ekipa iz Gračanice imala bolji rezultat i tako se plasirala u finale. U drugom krugu od MSŠ Gračanica, bolja je bila domaća ekipa koja se plasirala u finale.
Finale je počelo u 11 sati i 30 minuta između MSŠ Srebrenik i Gimnazije iz Gračanice. Nakon teške borbe, saznao se i pobjednik, a to je bila ekipa Mješovite srednje škole Srebrenik.
Nakon završetka takmičenja, organizatori su proglasili pobjednika, uručili im nagrade, a tako i zahvalnice na učešću svim učesnicima kviza.
Kasnije su se svi uputili na ručak, koji je pripremio organizator, a nakon toga imali su slobodno vrijeme za oblizak naše male divne čaršije.

Pogledaj i ovo

Gromeks - Teravija 2 - Zgrada Srebrenik

Kako ne dobiti stan u Srebreniku – Intervju

O problemima sa vlasništvom nad stanovima nakon stečaja firme Gromeks pisali smo prije godinu i …

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …

Komentariši