Naoružana djevojka napala bivšeg dečka i natjerala ga na seks

Djevojka iz Montane upala je u kuću bivšeg dečka naoružana mačetom, naredila mu da skine svu odjeću i prisilila ga na spolni odnos, objavljeno je iz policije. Samantha Ray Mears (19) u petak je optužena za provalu i oružani napad te za još neke manje prekršaje.

Prema dostupnim informacijama, Mears je provalila kod kuće svojeg bivšeg dečka dok je on bio odsutan. Dočekala ga je s velikim nožem i od njega zatražila da se skine i legne na krevet.

Uplašen da bi ga njegova bivša mogla ozbiljno povrijediti, muškarac je poslušao i legao na krevet. Natjerala ga je na spolni odnos i cijelo to vrijeme držala mačetu. Kada ju je pokušao zaustaviti, Mears je odbila i ugrizla ga za ruku, piše lokalni portal KFBB.

Zatim je sjela na krevet i dalje držeći mačetu u ruci i pomokrila se po krevetu žrtve. Pobjegao iz sobe uz izliku da se mora javiti prijatelju, pa je pozvao policiju.

Djevojka, koja najvjerovatnije pati od ozbiljnijeg psihičkog poremećaja, branila se tvrdeći da ju je muškarac oteo i dao joj mačetu da se brani, navodi se u priopćenju lokalne policije.

Incident s provalom i prisilnim spolnim odnosom nije prvi napad Mearsove na bivšeg dečka.

Prvi napad dogodio se u aprilu, kada je Mears povukla žrtvu za kosu, udarila ga u lice i potom ga pokušala ugušiti pritiskujući prstima njegov grkljan. I u ovom slučaju intervenirala je policija, a nesretni bivši dečko tada je policiji objasnio da se u tom slučaju nije usudio fizički braniti jer se bojao problema sa zakonom, piše Great Falls Tribune.

Maers je pritvorena nakon prvog napada, a drugi napad je počinila samo dva dana nakon što je puštena na slobodu. Nakon novog incidenta s mačetom, optuženoj je određena jamčevina u iznosu od 50.000 dolara i zabrana pristupa žrtvi. Prenosi Dailymail.com

The post Naoružana djevojka napala bivšeg dečka i natjerala ga na seks appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]