Kulturno-zabavnom manifestacijom završeno obilježavanje Dana općine

Sinoć na Trgu Alije Izetbegovića održana je završna manifestacija u sklopu obilježavanja Dana općine Srebrenik, pod nazivom “Pjesmom za grad”.
Zabava je počela oko 20 sati, a na sceni prva se pojavila pobjednica “Supertalenta 2012” radio Srebrenika Melika Moranjkić, otpjevavši pjesmu Crno i Belo. Nakon nje goste je zabavljala i Vahida Halilović, naravno uz pranju “RIO” benda. Nako nekoliko otpjevanih pjesmica, na sceni se pojavio i izvrsni izvođač rock ‘n’ roll muzike Nedim Zukić. Kroz program ove večeri goste su vodili Anela Ibrić i Denis Kaltić, koji su nakon Zukića najavili i predstavnicu Općine Srebrenik na TV Hayat, Jasminu Mujkanović. Poslije odličnog nastupa Jasmine došao je i pobjednik prve sezone “folk show-a” koji se prikazivao na FTV, Jasmin Hasić. Uz odlično druženje, atmosferu na nivo digao je Nihad Kantić Šike.
Nakon nastupanja gore navedenih zvijezda, uslijedilo je i “Plavo veče”, gdje se zvanično proslavio ulazak NK “Gradina” u Premier ligu BiH. Gostima se obratio direktor NK “Gradine” Ibro Ibrić, koji se zahvalio najprije svojim igračima i navijačima, a onda i svima ostalima koji su pružali podršku NK “Gradini”. Voditelji programa su uradili i prozivku igrača NK “Gradine”, te nakon što su se svi pridružili na bini predstavnik NSBiH kapitenu NK “Gradine” uručio je pehar, a onda su svi zajedno pjevali himnu kluba.
Nakon svečanog slavlja ulazka našeg kluba u Premier ligu, na sceni je nastupio ambasador našeg grada Mirza Selimović, predstavivši i otpjevavši svoju prvu pjesmu. To nije bilo sve Mirza uz svoj bend goste je zabavljao oko sat vremena.
Ekipa Srebrenik.NETworka uradila je roprtažu sa ove večeri, gdje u nastavku možete pogledati foto galeriju, a opširnije sa slikama na našem FB fan page-u.

Pogledaj i ovo

Gromeks - Teravija 2 - Zgrada Srebrenik

Kako ne dobiti stan u Srebreniku – Intervju

O problemima sa vlasništvom nad stanovima nakon stečaja firme Gromeks pisali smo prije godinu i …

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …

Komentariši