FOTO/ORIFLAME MAKE-UP KARAVAN danas na Panonskim jezerima: Dođite da se družimo i osvajamo vrijedne nagrade!

Lijepo vrijeme upotpunilo je cjelodnevnu zabavu na Panonskim jezerima. Divnu atmosferu je zasigurno upotpunila i odlična ekipa Oriflame make-up kravana, koja će svoje vrijedne korisnike ali i kupače Panonskih jezera koji će se okušati u nagradnih igrama vrijedno nagraditi.

“Danas sa jako lijepim timom saradnika smo došli u Tuzlu gdje smo se odazvali pozivu organizatora ove manifestacije da svojim prisustvom upotpunimo otvaranje ljetne sezone, ali pritom i nagradimo naše vijerne korisnike. Danas nudimo besplatnu registraciju te jedan lijep poklon iznenađenja za sve one koji se uključe, ali i ako se ne uključe u Oriflame tim mogu učestvovati u nagradnoj igri. Dovoljno je da ostave nekoliko podataka i bit će u opticaju osvajanja”, za Kameleon je rekao Ibro Škiljo, nezavisni Oriflame direktor iz Doboja.

Možete posjetiti Oriflame štand ali i druge štandove sve do 19 časova. Odlično odabrana ekipa izlagača je  zasigurno upotpunila ovakvu manifestaciju.

“Prije svega dobrodošli na cjelodnevnu zabavu na Panonskim jezerima. Trenutno imamo preko dvadeset izlagača, atmosfera je odlična, lijepo vrijeme je zasigurno bilo na našoj strani. Zvanično smo krenuli u 12h i slavlje će trajati u zavisnosti od broja posjetitelja. Odlična atmosfera i vrijedne nagrade su siguran dokaz da nas posjetite”, za Kameleon je rekao Samir Delibegovic Marketing PR i voditelj manifestacije.

Od 13 sati su izlagači startali sa nagradnim igrama. Preko stotinu nagrada će biti podjeljeno sretnim dobitnicima.

Bogat program i vrijedne nagrade  zasigurno će upotpuniti divan subotnji dan ali i pridonijeti slavlju 15 godina Panonskih jezera.















The post FOTO/ORIFLAME MAKE-UP KARAVAN danas na Panonskim jezerima: Dođite da se družimo i osvajamo vrijedne nagrade! appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]